| lovely1993 a întrebat:

E adevarat ca unii oameni pot fura energia pozitiva de la altii?

Răspuns Câştigător
| Dangero5 a răspuns:

Da, este foarte adevărat! Unii reuşesc prin atingere(luare în braţe, ţinut de mână) dar alţii de la distanţă(privire în ochi) sau doar gândindu-se la persoana căreia vrea să îi fure energia! Există cazuri!

13 răspunsuri:
| Kîddµ a răspuns:

Documentarul stiintific WATER, alte filme documentare explica cum se poate "fura energia". sau influenta. suprimand nivelul acesteia. si multe alte informatii plus singura metoda in lume de protectie impotriva atacurilor energetice sau alte influente asupra energiei umane gasesti pe site-ul www.torser.info...fundita?:X

| Strawberry_3130 a răspuns:

Nici vorba, felul in care se simte cineva il influenteaza in mod direct sau indirect(prin atitudinea sa) pe cel cu care intra in discutie. Asta este unul din motivele pentru care unii spun prima data: "Ce mai faci?"

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Sunt asa numitii vampiri energetici. Vezi mai jos un articol despre asa ceva
http://www.garbo.ro/......ergie.html

| gogusamsung a răspuns:

Da, se numesc vampiri energetici și poți afla totul despre ei de la Dan Diaconescu laughing

| Păpușica_2939 a răspuns:

Si eu am auzit de acest lucru. Si am observat cind sunt in prezenta unei persoane parc depind ce dispozitie are.

| adriangabor92 a răspuns:

Da

| thealchemist a răspuns:

Da, dar nu e nevoie sa fie vampiri energetici, e de ajuns sa fie oameni rai, care sa te faca sa te simti prost cu ei in preajma.

| baru a răspuns:

Sall. Da este adevarat. Dar nu se fura nimica. Toti oamenii, iau unul altuia energia, dar nu toti stiu sa o fructifice. In Japonia, nimenea nu da noroc. De ce? Din doua motive/ Una este energia, iar a doua de igiena. Eu ma duc la toaleta si dupa acea ma intalnesc cu cineva si dau noroc, sau mana. Cum este? Nu. Nu este bine. Incearca: Du-te intr-o padure, si ia un copac in brate. In acel moment incearca sa meditezi, sa te incarci cu energie. Vei vedea ce simti, vei simti energia. Poate nu crezi, dar incearca/ Pa

| remus a răspuns:

Da, suntem un popor de hoti; energetici, materiali, umani si tot ce este rau pe acest pamant...laughing

| carminaburana43 a răspuns:

Da cind sunt fericita, ma simt bine si vine una si de ciuda ca eu sunt fericita si ea nu ma spune la sefu cu minciuni.

| Crisu_7532 a răspuns:

Da. se numeste "vampirism energetic" si nici macar nu este nevoie sa ai contact fizic cu o astfel de persoana. este suficient sa fii in apropierea ei ca sa aiba loc transferul de energie pozitiva.
Gasesti aici un articol interesant http://www.elystar.ro/modules/news/article.php?storyid=124

| catalin_7637 a răspuns:

Si materie cenusie se presupune ca fura unii, ai grija pe langa cine stai, daca nu cumva ai patit-o...

| UnicornulVesel a răspuns:

Da. Este foarte adevarat.Cunosc 2 cazuri. Vorbesc foarte adevarat. dar nu trebuie sa spuna nimic asa ca stari ascunsi astia cu energia si chestii ca unii oameni va cauta pentru a vindeca boli, va vor opera sa vada daca sunteti mai dezvoltati decat noi... si multe, foarte multe lucruri. Nu trebuie sa fii nici un vampir energetic sau alte chestii de genul. efectiv esti un om obisnuit in care ai 50% energie pura in corp. Un om obisnuit, se vede galben, in schimb, un om cu energie, se vede jumate alb, jumate negru. In fine. Cine vrea sa afle mai multe lucruri inm aest domeniu, add la id : piticul.strumf. Imi pare bine ca am ajutat. O zi buna tuturor!