| error1234 a întrebat:

E adevarata teoria conspiratiei? dar gruparea iluminatiilor care se zice ca au controlul total asupra celor mai puternici oameni din lume(sefi F. B. I C. I. A inclusiv fosti presedinti americani)

Răspuns Câştigător
| hax0r a răspuns:

Teoria Conspiratiei este o categorie filozofica.care acopera mai multe subiecte cele mai multe politice.multe supozitii din categ. asta is demonstrate ca fiind false si prost construite.deci Teoria Conspiratiei nu poate fi adevarata sau falsa. Gruparea Illuminati a fost desfiintata in sec 18 de guvernul Bavarez.restu is filmulete de youtube facute de paranoici si semidocti cu conexiune la internet.

7 răspunsuri:
| SatanaInIzmene a răspuns:

Te incurci in termeni si-n afirmatii. O teorie a conspiratiei nu poate fi adevarata in niciun fel. Teoriile conspiratiei sunt presupuneri pe marginea unui fenomen.
Sunt oameni care conduc din umbra anumite organizatii sau iau deciziile in locul celor de fatada.De aici, paranoia e la un pas de a lua locul ratiunii.Nu inseamna ca fac parte dintr-un grup obscur mondial prin care o mana de oameni conduc planeta s. a. m. d.
Corect se scrie : Gruparea Illuminatilor si nu Gruparea Iluminatiilor.Care Iluminatii?

| Ady00pk a răspuns:

Uita-te la filmul: Zeitgeist
iti v-a arata adevarata fata a societatii.Vezi ca este unul din 2007, unul din 2008 si mai urmeaza unul in 2011 happy
Iti recomand sa te uiti la cel din 2007.

| nimenialtudecatunanonim a răspuns:

Sunt multe videouri pe youtube despre iluminati si cum ne spala creierul cu semne si reclame -eu nu stiu daca e adevarat da is filmulete interesante pe youtube

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tind sa cred ca aceste informatii, impreuna cu profetiile si ceeia ce se intampla in lume la ora actuala pe toate fronturile, economic, social, politic, religios, sunt adevarate, si vor duce toate la acelasi rezultat. o globalizare totala ce va aranja drumul venirii antihristului, care de fapt este si telul lui de cand a fost aruncat pe pamant.ca va fi om, ca va fi satan, sau ce o fi, acolo se va ajunge si bine nu va fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| lory_8089 a răspuns:

Da este si nu numai ei controleaza si case de discuri in general totul

| alin2050 a răspuns:

Perfect corect. daca arunci o privire, pe toate etichetele internationale vei gasi semne masonice sau cele in trei cifre666. sau un sase intortochiat...
chiar sa va spun : m-am uitat pe un site ''crestin'' in limba si ce sa vezi? am gasit semne masonice