E bine, daca stii sa traiesti frumos sa te bucuri de lucrurile marunte sa fii multumitor!
Doar n-oi trai in lumea altora... Da, e bine. Dar daca-mi bag podoaba intr-o fata, se pune? Adica, intru/traiesc in lumea ei?
E bine sa inveti sa supravietuiesti oriunde, in orice lume.Intrebarea ta suna ca un fel de autoizolare si nu prea-i bine in permanenta caci facem parte din omenire.
Raymo, prietene, nu cumva esti femeie mai? Am devenit subit interesat de "deschiderea"ta.
De regula, ''lumea ta'' e perfecta...asta e un dezavantaj, pentru ca nu ajungi sa te amuzi de cata prostie e in lumea reala; nu vei avea niciodata o privire limpede, pentru ca tu nu ai varsat o lacrima de cand te stii; nu ai parte de faimoasele suturi, care de astfel, constituie pasul inainte in viata reala si blablabla(lista poate continua).
Deci, fiecare cu lumea lui? cum ramane cu Toti Pentru Unu? separati? so sad...
Eu zic ca nu este bine!
Decat daca visezi
Oricum cel mai bine este sa ai prieteni :X
nu prea e bine pentru ca daca te inchizi mereu in tine, oamenii o sa te evite, o sa creada ca esti ciudat/a.
Nu mereu. Dar cand esti singur/a poti sa-ti imaginezi lumea cum vrei tu
Nu. Acolo toata lumea intelege ce spui, si se supara daca vorbesti urat
Mie imi place sa traiesc intr-o lume straina, orientala, unde chinezii zambesc si te fac porc alb in fata, simultan, iar tu crezi te invita la cina Par niste oameni asa minunati!
Nu zic, ca si eu ii fac maimute galbene, iar ei se uita la ceas, crezand ca i-am intrebat cat e ora.
Deci o lume straina e mai putin nevrotica pentru o persoana, decat cea propie, desi pare si nitel misterioasa si neinteleasa... adventure is the name!
Nu, dar iata categoriile de pers ce au propile lumii 1 fanatici crestinii au propile lumii in general pocaiti ei si afirma ca nu fac parte din lume
2 dependenti de pc care au lumea lor dependenta de viata sociala virtuala, jocurii sex etc
3 dependenta de ignoranta
4 in general religia indruma pe multi sasi creeze propile lumii imaginare
eu unu traiesc pe pamant in acest frumos univers nu am lumea mea sunt deschis la orice
Multumesc frumos ca ti-ai pierdut timpul cu mine! daca voiam sa aflu despre anumite categorii de persoane puneam intrebarea in asa fel incat lucrul asta sa fie evident. prin urmare, nu ma intereseaza felul in care categorisesti tu lumea. te rog sa te abtii data viitoare!
Hai ca am sa te ignor adio
De cele mai multe ori da. Adica, de ce sa traiesti in lumea lor cand poti in a ta? Dar sunt si acele momente cand nu poti sa traiesti in lumea ta ...si trebuie sa te adaptezi la a lor .
Uneori da. astfel ignori tot ceea ce. ti insulta sufletul...
Dar ai grija, trebuie sa mai fi si realist/a!
AvalohAlyn întreabă: