| HighParadox a întrebat:

E ceva diferit in a scrie versuri, poezii sau doar ceva 'comun' adica ceva aiurea si total fara sens?
Are vreun sens in a face asta sau e o pierdere de vreme(chiar daca ma face sa ma simt bine)?

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cât timp o faci din plăcere, nu face rău nimănui și te face să te simți bine, nu văd de ce te-ai opri.
Poezia este în primul rând o stare de spirit și ești liber să te exprimi.

| harciog a răspuns:

N-avem cum judeca decit ca in majoritatea creerii operelor de arta sau literare nu constientizam ca ele nu reprezinta decit rabufniri interioare.Sint trairile autentice ale creatorilor si e bine sa rabufnesti in afara chiar daca toata omenirea ar sustine ca e fara sens

| Inferno a răspuns:

Ti-ai dat singur raspunsul. Daca te face sa te simti ma bine e suficient, asta e tot ce conteaza.

| sabin89 a răspuns:

E frumos sa scrii versuri cand ai ceva a spune. Ai numai grija sa nu insiri doar cuvinte goale, care au sa sune...la partea de la urma.

| thebeggar a răspuns (pentru sabin89):

Ai dreptate, e mirific să scrii versuri, și ca o paranteză, dau totală dreptate hârciogului, dar chiar nu văd goliciunea părții de pe urmă, bănuiesc că te-a speriat cuvântul "tsavorite". Nu e decât o piatră prețioasă de culoare verde, iar în contextul de față se referă la alias-ul pe care îl are persoana care a postat întrebarea, adică GreenRock

| WR104 a răspuns:

Cred ca vrei sa afli daca sunt multe persoana ca tine care scriu poezii.
Sunt foarte putini cei care fac asta mai ales in Romania unde oamenii nu au un nivel de trai prea ridicat pentru a se putea gandii si la astfel de lucruri, felicitari.

| CrazyTeenager a răspuns:

Orice te face sa te simti bine, nu e o pierdere de timp happy.

| BlackRose4ever a răspuns:

Nu e o pierdere de vreme. Multi se regasesc in acele versuri, isi scriu supararile, bucuriile si chiar parerea lor despre ce ii inconjoara. Aceste persoane au o sensibilitate aparte si au un mod diferit de a descrie lumea. In plus, daca te face sa te simti bine, nu poate fi vorba de ceva aiurea. Fiecare persoana e diferita si are un mod unic de a percepe realitatea.

| doctorandus a răspuns:

Depinde de ce fel de versuri scrii. Exista poeti geniali si poeti batuti in cap, care mai bine n-ar mai scrie.

| thebeggar a răspuns:

Hai sa-ti raspund prin versuri, ca azi sunt pus pe sotii he he
Fotografii încondeiate
da...da iceberguri cu vârfuri aride
lăsându-și greutățile în oceanul subconsient
a unei tsavorite

La prima vedere poate părea o aberație, dar crede-mă, mi-a luat o jumate de oră de gândire
Printre rândurile-i zace răspunsul
Așa că la treabă frate poet happy

| cristina107 a răspuns:

Dacă scrii poezii trimite-mi un mesaj să facem schimb de experiență.

| InnaHug a răspuns:

Părerea mea e că a scrie poezii nu e o pierdere de timp. Este o modalitate de a-ţi exprima sentimentele într-un altfel de mod. Iar dacă asta te face să te simţi mai bine, de ce să nu continui doar pentru că cineva spune că e un lucru aiurea? Orice persoană ar trebui să fie liberă să facă ce îi place. Sper că te-am ajutat! happy

| Alin_Rudaru_1994 a răspuns:

Depinde de ce gen de versuri..adica poti face versuri de melodii rapp se cauta foarte bine acum.Totusi poeziile, sa fim seriosi daca nu are ca scop de amuzament, nu te va citi mai nimeni imi pare rau sa zic asta dar sunt putin realist

| xqMelaniiie a răspuns:

Si eu scriu.E destul de diferit...Multe persoane, prin Evul Mediu, credeau ca scriitorii sh poetii au puteri paranormale! Deci e ceva destul de rar intalnit! Sh nu e o pierdere de timp! E hrana pentru suflet.Mancam ca sa traim nu-i asa? Dormim ca sa traim, u-i asa? Ei bine, scriem pentru a nu hrani sufletul!