Crezi ca suntem psihologi?
Din ce am vazut este desen alb/negru foarte aglomerat cu multe personaje, structurat pe mai multe niveluri, cu doua personaje in prim plan iar al treilea in plan secund.
Sunt si cateva usi acolo, ceea ce poate insemna o scapare, o iesire. posibil se gandeste la o viata paralela, la care a visat dar nu a ajuns acolo si acum este dezamagit.
Nu cred că sunteți psihologi și nu aștep un răspuns perfect. ci doar intrerpretări, așa cum ai răspuns mai sus e PERFECT si iți mulțumesc
Cu mare drag.
Pe cat de mult putem, incercam sa ajutam.
Iulia a zis bine, seamănă cu un templu budist. Personajele sunt în haine specifice călugărilor budiști și sunt slabe (semn al postului). De asemenea, poți vedea că unul din personajele care apare în prim-plan (cel din stânga) are o zvastică pe piept. Conform Wikipedia, "The left-facing sauwastika is often imprinted on the chest, feet or palms of Buddha images.". Aveam o bănuială că personajul e Buddha de la prima vedere, după urechile lungi. Asta îmi confirmă bănuiala.
Ce-mi spune desenul despre caracterul omului? E un om religios, harnic, atent la detalii și, în general, la locul lui. Cel puțin asta îmi inspiră desenul.