| RAY a întrebat:

E important sa te ti de promisiunile facute tie?

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu e important, e ESENTIAL! In primul rand pentru ca iti castigi increderea in sine, devii constient de capacitatea ta de a realiza tot ceea ce iti propui!
Si vorbesc de promisiuni ceva mai complexe, nu despre ceva de genul: De maine imi propun sa nu mai mananc ciocolata!

7 răspunsuri:
| Earthroot a răspuns:

Daca te respecti o faci.

| TheAce a răspuns:

E extrem de important pentru ca vorbim de consecventa si de respectul de sine. Stii cum e...Creezi un precedent si e pacat. Dincolo de toate trebuie sa iti pese mult de tine si de directiile in care te indrepti. Esti stapanul destinului tau. Ai grija cum actionezihappy.

| MasterGoldX a răspuns:

Yup

| ҡıҡαıɗεʀ a răspuns:

Da, e important sa te ti de promisiunile facute tie dar din mpment ce nu ti le poti respecta atunci ce rost mai are?
De exemplu eu imi promit mie ca voi zbura dar cum fara nici un ajutor? ca o sa cad in gol si am sa mor.
Apropo, nu mai da ignore la oameni din simplu fapt ca te critica intr-un mod constructiv.
De exemplu, ca-ti zice ca nu stii sa scrii, ca esti varza si asta nu este o insulta si puru adevar.
Salut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neata, ui' ce oameni fara viitor care n-au ce face si dezbat 'i'-urile.
http://diacritica.wordpress.com/tag/ti-sau-tii/
Am cafea pe foc, asa ca subscriu la ce-a zis @mihaela3333333

| Korman a răspuns:

Eu zic ca da deoarece te va face sa fii mai increzator in tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, chit ca toti spun DA " nu te respecti pe tine insuti daca nu o faci", "e esential". Sunt de acord ca trebuie sa te respecti pe tine insuti, dar punandu-ti restrictii si anuland din optiunile de moment doar pentru ca ti-ai facut o promisiune candva nu este modul cel mai bun de-a o face.
De cate ori ai auzit: "nu am facut nimic din ce mi-am propus, sunt un ratat"? Si asta contribuie la sentimentul ala.