| pagliaci a întrebat:

E mai interesant sa te contrazici cu oamenii? Sau sa ai discutii linistite? Din care ai mai multe de castigat?

15 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Personal, prefer discutiile linistite, dar deseori se intampla sa nu fiu intocmai pe o lungima de unde cu anumite persoane si atunci aia este, imi exprim punctul de vedere, fara sa o impus si ii contrariez...

| Raven a răspuns:

Mie îmi place să am discuții liniștite dar dacă e nevoie, pot și să mă contrazic, atunci când consider că am dreptate. În cea de-a doua situație însă, nu cred că are cineva ceva de câștigat, prea puțini sunt cei care își schimbă ideile peste noapte și niciunul dintre ei nu o face în urma unor schimburi tari (la propriu și la figurat) de cuvinte.

| RAY a răspuns:

E interesant sa te dai drept altcineva pe tinder?

| pagliaci explică (pentru RAY):

Da.

| RAY a răspuns (pentru pagliaci):

Nu-mi place aerul asta al tau de smecher virtual, ma iei la misto, desigur in spatele unui monitor

Tu esti in fata mea cumva si numai eu ma aflu in spatele monitorului?

Da sunt in creierul tau in acest moment

Dormi?

Da, eu mai și dorm, mai fac și altele, nu sunt legat de PC.

| Steregoi a răspuns:

Nu se poate vorbi de discutii perfect linistite. Fiecare om are ADN si idei diferite. Dumnezeu iubeste varietatea si prin asta arata ca El e vesnic si fara inceput.

| FreddieM a răspuns:

Nu mi se pare deloc interesant sa te contrazici doar ca sa o faci. Poti aparea cu usurinta mitocan daca nu te exprimi adecvat. Daca exprimi o opinie eleganta bazata pe argumente dar nu e raspunsul asteptat nu as numi-o neaparat contradictie doar poate fi o alta varianta de raspuns. Si interlocutorului ii va face placere sa te consulte pe viitor. Pace

| Nilsson a răspuns:

Depinde si de oameni.
Nu e niciodata recomandat sa te contrazici cu cei care nu sunt capabili nicioadata sa recunoasca ca gresesc.
Dar in general asa zice ca sunt mai productive discutiile cu cei care au opinii diferite de ale noastre, daca cineva are aceeasi parere ca si tine nu inveti nimic nou, dar daca are alta parere poate el stie ceva ce tu nu stii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca faci pe desteptul, chiar daca ai dreptate, vei fi usor dat la o parte happy
ca sa fac si o rima happy

| oz_1736 a răspuns:

Contrazicere in mod constructictiv, nu doar asa ca vrei tu sa fii contra. Doi oameni care sunt mereu de aceeasi parere nu invata nimic unul de la altul

| InteractiV a răspuns:

Este mai interesant si de bun simt sa fii capabil sa porti un dialog linistit cu o persoana, sa incerci sa fii mai temperat. Discutiile contradictorii pot degenera si pot produce evenimente neplacute. Ai mai multe de castigat purtand o discutie normala, lasand in urma o impresie buna.