Frate, cred ca e ridicol, eu voi spune scurt : cei care cred ca aceste chestii influenteaza atunci orice lucru care nu s-ar intimpla in viata lor ei il vor asocia cu amuletele si talismanele alea, de fapt este si un folos de la ele, cred ca iti determina intr-o oarecare masura personalitatea, hobbyuri-le, muzica pe care o asculti, si atit, nu cred ca e nimic rau! cei cu funda aia?
Daca rumegi bine raspunsul lui @danut...multa logica contine! @danut merita funda!
Nuuu! Nu este rau deloc, ba chiar este bine dar cu o singura contitie, este o conditie stricta, trebuie sa aiba MINIM 1, 5 Kg caci altfel nu au efect. Daca poti purta 2 este ideal iar la 3, sigur efectul va fi cel scontat. Succes.
Nu este rau deloc.Ar fi rau daca ai crede ca ele te ajuta cu ceva. N-ai mai actiona tu insuti si ai astepta ca ele sa-ti rezolve problemele.Este vorba despre o moda juvenila.
E rau, pentru ca nu stiu cum sa-ti zic. de exemplu, iti iei o amuleta, un pandativ si un lant de rocker care atarna greu. si te sui pe cantar. si iti dai seama ca ai multe kile de carat prin oras, la scoala sau la servici, etc. si iti mai dai seama ca e practic inutil. si atunci te intrebi la ce bun?
Nu e nimic rau sunt doar superstitii inventate
eu spre exemplu port pentagrama
Stiinta inca nu a demonstrat ca o bucata de piatra iti poate influenta viata, poate doar unele materiale usor influentate de radioactivitate iti pot distruge viata, probabil porti asa ceva si nu ai vazut categoria.
Observ ca te referi strict la amulete asa ca iti recomand Harry Potter, un fel de biblie a copiilor.Mult succes! bye
Nu este rau... sunt superstitii iar daca u crezi in ele si daca porti la tine un obiect pe care tu il crezi norocos este intr-un fel bine pentru ca-ti da incredere in tine si te ajuta sa crezi ca poti face orice deci nu este nicidecum rau... poarta ce vrei u pandantive, amulete asta iti va da de fapt incredere daca u crezi in ele! bafta
Pai poate te pricepi la "energiologie"poata nu. Dar daca le porti si crezi cu adevarat ca fac bine atunci sigur nu o sa aduca ghinion!