Halucinatii habar n-am poate ai innebunit, ori de la prea mare oboseala creierul a vrut sa te sperie sa mai dormi. Eu vedeam lucruri cand eram mic, aveam un televizor vechi in fata mea si cand il stingeam vedeam clar pe cineva in ecran care se uita la mine. Era foarte creepy si nu vr sa intru in detalii ca iar ma sperii
Interesant raspuns, mai ales ultima parte. Multumesc.
Imaginatia bogata evita sa te uiti la filme horror. Ai timp sa le vizionezi cand vei creste. Cred ca-ti va fi mai usor sa treci peste povestindu-i mame-i si tatalui tau. Daca ai un frate roaga-l sa doarma cu tine, teama va disparea te vei simti in siguranta sau poti dormi cu parintii pana ce totul va reveni la normal. Sper sa-ti fi fost de folos. Zi faina si nopti linistite;
Imaginatia bogata! Evita sa te uiti la filme horror. Ai timp sa le vizionezi cand vei creste. Cred ca-ti va fi mai usor sa treci peste povestindu-i mame-i si tatalui tau. Daca ai un frate roaga-l sa doarma cu tine, teama va disparea te vei simti in siguranta sau poti dormi cu parintii pana ce totul va reveni la normal. Sper sa-ti fi fost de folos. Zi faina si nopti linistite.