Scopul tau in viata asta e sa devii fericit, iar ceea ce te face fericit azi miine iti poate parea banal, deci cred ca da
Da. Părerea mea este că viaţa este o scară infinită. Nu poţi coborî şi nu poţi schimba ceva din trecutul tău, poţi doar să priveşti înainte cu capul sus la scările ce le vei urca odată cu înaintarea în vârstă.
Timpul este clepsidra vieţii...
God bless you!
TU esti o incercare continua spre ceea ce iti doresti, prin actiunile tale si prin fortele tale. Filosofic viata are multe teorii care mai colorate, care mai sumbre insa cu siguranta viata este doar un drum inspre moarte.
Nu am sa incerc sa-ti raspund doar intrebarii, Ray ci vreau sa-ti dau un sfat : Viata e ca femeia, daca n-o iubesti o pierzi; asa cum femeia nu trebuie inteleasa ci iubita, la fel si Viata. Traieste-o din plin si nu cauta s-o intelegi, e prea scurta sa pierzi timp incercind sa-i descoperi tainele. Bucura-te de fiecare clipa, f-a lucruri pe care sa nu le regreti si nu lasa sperantele mari sa-ti umbreasca bucuriile marunte secindu-le de valoare. Viata nu e o incercare, nu e un antrenament, e doar trecatoare; nu a intrebat pe nimeni nici odata daca o doreste ci-si urmeaza cursul. Vrem sa cautam un scop si pierdem detaliile care sint sarea si piperul ei. "Deasupra unui nor ce tine umbra se afla lumina unei stele." Inlatura norii si lasa lumina sa-ti calauzeasca drumul, caci la capat de drum e doar sfirsitul si nici un vis care sa devina realitate!
Şi când obţii ceea ce-ţi doreşti, pare aşa banal, că te întrebi cum cartofi să-ţi fi dorit asta.
Nu poţi avea mereu ceea ce îţi doreşti.Această luptă continuă de a-ţi atinge idealurile se va opri la un moment dat.Atunci când puterile omului se seacă, când conştiinţa este încărcată şi când inconştientul este supraexploatat, încearcarea omului de a-şi îndeplini dorinţele se opreşte, şi la fel şi speranţele.Mi se pare inutilă această încercare, şi de aceea voi zice că viaţa nu se rezumă numai la atât.
Trebuie sa te bucuri de fiecare clipa din viata. Ce rost are sa ai ambitia sa urci pana la o anumita treapta, daca nu te bucuri de drum? Mereu va fi o treapta mai sus pe care vrei vrea sa fii. Cel mai bine este sa te bucuri la maxim de fiecare treapta.