| Azazel_2358 a întrebat:

Egoismul, o calitate sau nu?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

*calitate *
...si din pacate da.egoismul a devenit o calitate in societatea in care traim!
... daca nu esti macar putin egoist. atunci esti calcat in picioare

232 răspunsuri:
| Kannaaaaa a răspuns:

Egoism = defect ( din puncutl meu de vedere)
Cu ce folos sa fi egoist? In unele situatii trebuei sa te gandeti si la tine insati dar sa fie o gandire cumpatata si nu exagera cu "grija de tine". Toti ne punem pe primul loc mai intai pe noi insine si apoi pe ceilalti, este ceva logic si normal dar trebuie sa ne gandim in egala masura si la cei din jur. Prin egoismul de care dai dovada le vei da face celorlalti o impresie NEplacuta despre tine si te vor uri!

| TheSpecialOne a răspuns:

In ziua de azi da, deoarece daca esti bun si generos lumea de va lua drept prost...

| Gufiii a răspuns:

Depinde uni zic ca e o calitate altii nu parerea mea este ca nu e o caliate

| CuloareaFericirii a răspuns:

Da...dupa parerea mea e bine sa fi un pic egoist ca daca esti mic si tacut nu obtii nimic in viata... daca esti sever si vorbaret ai de castigat deoarece asta inseamna sa fi mai curajos si sa poti lua unele decizii

| SomeHappiness a răspuns:

Egoismul din punctul meu de vedere nu este o calitate.Chiar si in societatea actuala desi il intalnim des nu trebuie considerat ca fiind "o masura la care poti apela oricand pentru a reusi ". El nu aduce nimic bun si poate fi corectat.Persoanele egoiste sunt evitate, de lumea din jur, de prieteni. Uneori si eu sunt egoista...si desi cred ca e bine sa fii in anumite circumstante tot un defect ramane.

| ShowTim3 a răspuns:

Da, este o calitate in societatea de azi, e fiecare pentru el. Egoismul e o calitate daca nu este in exces, daca ai o caruta de bani nu are sens sa fi egoist, daca nu ai, trebuie sa fi egoist ca sa ai ce manca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este considerat a fi un defect, dar de multe ori si o calitate.

| Khalesionfleek a răspuns:

Calitate? Defect?
Cred ca e o "calitate rea" laughing

| MaliceThemen a răspuns:

Intrebare fara raspuns...

Răspuns utilizator avertizat
| liveplus a răspuns:

Calitate se afla acolo sus cu Gelozia, Ura, Dezinteresul etc.

| Enna90 a răspuns:

Unii oameni, pot fii egoisti ca vor, alti ca trebuie, eu zic ca e o calitate, ca altfel te calca toata lumea pe,, coada ", posibil

| lorena6lorena a răspuns:

Nu egoismul nu e o calitate ci un defect

| DevilLife a răspuns:

Eu cred ca mai degraba e o necesitate...in ziua de azi e cam obligatoriu sa fii egoist altfel vei avea de pierdut si nimeni nu va intoarce capul spre tine...din pacate

| MARIA_3757 a răspuns:

Depinde...daca esti egoist zici "Mama iauite ce am". Daca traiesti langa o persoana egoista ai s-o consideri o persoana cu defect de caracterhappy

| Alexandraaa_6449 a răspuns:

Pai este o calitate deoarece in ziua de azi esti muritor de foame... unde sa mai dai si la alti in Romania nu mai merge nimic si totusi nu este o calitate dc? pentru ca si alti au nevoie de ajutor, la intrebarea asta NU EXISTA RASPUNS!

| ombladon a răspuns:

Daca esti prea darnic s-ar putea sa ai de pierdut...

| elenamerlusca a răspuns:

Wau, NU, nu este calitate, din contra, nu cred nici macar in necesitatea de a fi, in societatea noastra, putin egoist, pentru a supravetui, daca e asa societatea, noi am facut-o astfel, tot in noi este puterea de o schimba, daca toti ar fi altruisti, automat s-ar schimba si ...societatea, deci, sa incercam sa nu mai dam vina pe nimeni si nimic, sa ne transformam noi, apoi vom observa si schimbarile societatii...

| nesprit a răspuns:

Egoismul nu este o calitate este un defect trebuie sa scapi de el

| inaa_9244 a răspuns:

Daca stau cu un baiat si mereu cand il sun are telu inchis si nu prea ...ma da p la mine ce credeti?

| PetreConstanta a răspuns:

Egoism = prostie

| AddaMaria a răspuns:

Din punctul meu de vedere egoismul e un viciu...dar in ultima vreme a devenit o calitate deoarece trebuie sa fii egoist ca sa obtii ceva mai important...

| andrabaa a răspuns:

Este o calitate

| roxyana03 a răspuns:

Daaaaaa

| ghineanamaria a răspuns:

Daca a nu iti pasa de altii e o calitate inseamna ca egoismul e chiar o calitate dorita de cei din jur.

| alexutza_6557 a răspuns:

A fi egoist nu este o calitate nu te diferentiaza de ceilalti imbecili cu nimic fiindca a fi egoist inseamna sa te gandesti numai si numai la tine ceilalti nu conteaza iar o calitate e cum e de exemplu opusul egoismului adica sa iti pese cel mai mult de ceilalti si sa nu te gandesti de doua ori cand e sa iti ajuti prieteni pe cand sa fi egoist nu are nici o legatura cu prieteni asa ca este un defect

| ionut_4366 a răspuns:

Nu este foarte rau sa fi egoist

| Allleee_7296 a răspuns:

Da daca stii cum si cand trebuie folosita.

| Denis_5853 a răspuns:

Da este o calitate care mai bine nu ar fi ca at toti am fi fericiti

| berelahalba a răspuns:

Este un instinct de supravietuire.

Întrebări similare