*calitate *
...si din pacate da.egoismul a devenit o calitate in societatea in care traim!
... daca nu esti macar putin egoist. atunci esti calcat in picioare
NU e calitate Nici defect.Zic totusi ca mai mult e defect pentru ca cei mai multi isi pierd increderea care o au ceilalti in el. Pupici!
Egoismul...Depinde (daca stii cand sa fii egoist e bine dar daca intreci limita...nu prea dar asta e nu prea e o calitate cum ar fi bunatatea sau etc
egoismul nu e bun,insa in zilele de azi viata te invata sa fi un pic egoist,altfel risti sa fii calcat in picioare de toti... poti fii egoist,dar cu bun simt, pana la o anumita limita. PS si mai romaneste, nu este o calitate.
In ziua de azi e calitate...normal e defect dar in ziua de azi se considera calitate.ca daca nu esti un pic egoist esti calcat in picioare nu te baga nimeni in seama
Egoismul nu mai este nici calitate, nici defect. Egoismul este o abilitate. In zilele de astazi a fi egoist necesita ipocrizie, narcisism...astea cred ca vin full-pack. Daca ai abilitatea de a fi egoist, cel putin in Romania, dar si in alte tari stati linistiti, o duci bine. Daca ai si altruism in tine, o duci rau, lumea te ia de prost. Dar cred ca niciuna nu trebuie duse la extrem...ce e mult strica.
CONCLUZIE: egoismul nu este nici calitate nici defect, este o ablitate.
Si calitate si defect...
De ce?
Calitate: ii face bine celui egoist
Defect: nu`i face bine [poate sa il si raneasca]
de ce zic asta?
stii intrebarea.care a fost prima? ou sau gaina? ehh ceva in genu asta e si egoismul!
desi in lumea`n care traim...majoritatea sunt egoisti si cum zice @Apache a devenit o calitate pentru noi!
Egoismul poate ca este o calitate dar nu in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba ca un sablon pentru viata reala, mai ales daca nu se exagereaza cu egoismul pentru. ca daca esti prea darnic nu e bine dar nici prea egoist.In lumea care traim in prezent nu e bine nici cum!! Cum zicem noi ori da ori ba!
Egoismul nu e un cuvant urat, nu e un sentiment de blamat si nici o stare josnica, e pur si simplu o caracteristica umana. Ramane de vazut cati dintre noi au curajul sa si-l insuseasca.
Da dar ea aduce la nemultumire...trebuie sa fii mereu altruist pentru ca tu ai ajutat un om la greu si el te va ajuta cand ai nevoie asa zic eu.
O calitate si un defekt...o calitate cu care se lauda unii oameni cand sunt inconjurati de oameni plini de egoism, si un defekt pe care multi incearca fara succes sa-l ascunda cand stau langa oameni mai putin egoisti.desigur, nu exista oameni care sa nu fie egoisti, macar oleaak.nu poti trai fara egoism...cel putin, nu intr-o lume plina de egoism.
Eu cred ca egoismul este o calitate. Eu sunt o persoana destul de egoista dar se pare ca am supravietuit.
Calitate...nu cred, este un defect pe care majoritatea oamenilor il au...:*
Este ceva cu doua taisuri... daca esti egoist si uiti de ceilalti devii un om rau. daca nu esti totusi deloc egoist si te gandesti la altii mereu si te uiti pe tine, risti sa fii calcat in picioare si luat de prost
Egoismul nu poate fi o calitate, dar daca nu esti macar putin egoist esti luat de prost, asa ca trebuie putin din toate pentru a fi perfecti.