*calitate *
...si din pacate da.egoismul a devenit o calitate in societatea in care traim!
... daca nu esti macar putin egoist. atunci esti calcat in picioare
Cred ca egoismul e una din acele trasaturi pe care nu o poti cataloga ca fiind buna sau rea, pentru ca ambele variante pot fi valide, depinde de fiecare in parte cat e de capabil sa isi valorifice insusirile.
Eu cred egoismul,pe de o parte, este o calitate daca este intr-o masura medie, pe de alta parte este un defect daca esti prea egoist. dupa parerea mea toti suntem egoisti, mai mult sau mai putin.
Depinde, sunt foarte multe puncte de vedere în legătură cu acest subiect. Dacă e sau nu o calitate variază în funcție de situație, de îprejurări si de persoană.
De ce sa fie o calitate? de ce sa fie o calitate? Daca este necesara societatii de astazi nu inseamna ca este o calitate, poate sa-i zicem un defect necesaar supravietuirii, dar nu este o calitate. este un defect dat naibii. Urasc oamenii egoisti! numa' bine!
Egoismul este un defect dupa parerea mea, isa uneori mai este nevoie sa fi si egoist (vot plz)
E ceva de care n-ar trebui sa ne atingem. Poate fi calitate sau defect oricand. E relativ...
Pai...intr-un fel da intr-un fel nu.Da pentru ca in tara noastra daca nu esti egoist ti se fura imd tot de sub nas, iar NU pentru ca la urma urmei daca esti prea egoist nimeni nu-ti da atentie sj te ignora
Esential, daca doresti sa traiesti in continuare. asa am ajuns sa traim in secolul XXI.
Calitate...uneori e bine sa mai ai si calitati d-astea, altfel oamenii o sa inceapa sa te creada usor de pacalit si dus de nas...
DA! Egoismul e o calitate daca nu o detii nu o sa rezisti in societatea din zilele astea.