cami
| cami a întrebat:

Eheee voi ~iubitorii~ de cutremure care va tot intrebati ce sa fac in caz ca va veni... uite ca a venit. l-ati simtit? a facut mari distrugeri? detaliati...in craiova nu s-a simtit absolut delocstraight face

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

In caz de cutremur, stati in interiorul tocurilor de usi, cu ochii pe tavane si podea (sa nu cada pe voi sau sa nu cadeti cu ea.
In caz de cutremur, trebuie stiut ca, lodurile cele mai sigure sunt:
1. In interiorul tocurilor usilor, din peretii de sustinere (structura de rezistenta), peretii grosi
2. culcat sau inghemuit langa pereti, in special peretii de sustinere sau cei grosi
3. daca sunteti pe strada, cel mai sigur loc este in mijlocul strazii, departe de cladiri.
In primele 2 cazuri este bine sa va tineti un scaun sau alta placa mai groasa deasupra capului (impotriva molozului)
Si, cel mai important: ganditi-va in mod repetat, unde va refugiati in caz de cutremur! Astfel veti avea "antrenamentul" mental la momentul necesar.
Si, pastrati-va calmul! Neaparat! Indiferent ce se intampla, ce cade, pe cine! Veti putea ajuta doar dupa terminarea cutremurului!

13 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Eu m-am dus repede la tocul usii, dar nu s-a intamplat nimic, l-am simtit puternic.

cami
| cami explică:

Esti nesimtitor dragul meu big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, la Barlad (judetul Vaslui)s-a simtit destul de tare.

| elena a răspuns:

La Craiova tot e bine...

| Dara a răspuns:

Nu sunt iubitoare de cutremure. S-a simtit destul de bine in Galati. Nici nu sunt paranoica, dar am un copil mic si sunt singura acasa si m-au trecut ceva fiori...

| claw_4117 a răspuns:

In galati, aproape deloc. Eu dormeam pe mine si o aud pe mama ca tipa la mine sa trec in tocul usii...

| claw_4117 a răspuns:

Sunt un nesimtit rolling on the floor

| Mo a răspuns:

Afost... s-a simtit la bucuresti... a fost destul de puternic!

| emilica95 a răspuns:

Cand a fost cutremurul eu impingeam cu piciorul in birou si am crezut ca eu l'am miscat, dupa ce am realizat ca e cutremur m'am speriat, dar m'am speriat si mai tare pentru ca un vecin batea in teava :-ss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Hai că ești chiar optimistă - distrugeri!
S-a simțit la Pitești.
A fost un cutremur relativ de intensitate mică.
Doamne ferește de cutremure mari din care să rezute pierderi de vieți omenești, pagube materiale, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol, ce distrugeri sa faca un cutremur de 5, 3 grade?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dara, esti singura acasa? si ala mic unde e? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claw, nu l-ai simtit tu in Galati, ca s-a simtit.laughing