Poate ca nu o sa existe curand alt om de calibrul lor dar cu siguranta exista oameni capabili sa faca lucruri extraordinare.
Exista chiar si un roman de pana in 30 de ani care incearca sa faca niste ochelari pentru nevazatori si este propus intr-un top cu cele mai importante persoane tinere (in viata).
*Insert cringe political rage right here*
Stiu ca e foarte comun ceea ce o sa spun si ca multi dintre voi o sa ma judecati dar asta e.
Cu totii am putea fi niste genii daca in primul rand nu ne-am lasa condusi de alte vietati care nu fac decat sa fure o mare parte din ce ni se cuvine!
Degeaba inventeaza unu' vreun medicament care poate vindeca orice boala ti-ai inchipui,daca nu ti-o permiti.
In opinia mea nu exista doar anumiti genii care ar trebui sa fie recunoscuti, exista si genii din umbra, din pacate majoritatea din ei sunt la fel ca si cei care ne conduc.
In ziua de azi trebuie ca tu sa fii un geniu cat sa o duci cat mai bine, ca altfel va trebui sa te multumesti cu putin toata viata.
Dar stii cum se zice...
Cel care vrea prea mult de la viata poate sa piarda tot, insa cel care vrea prea putin... poate sa nu primeasca nimic.Cam asa e aici.
Imi pare rau de cei care se chinuie sa isi faca un viitor fiindca vor realiza ca majoritatea eforturilor pe care le-au facut nu vor fi in raport cu asteptarile lor.Deabea atunci se vor lovi de realitate...
Stiu ca e pe langa subiect dar asta e ceea ce mi-a venit mie pe moment in cap cand am vazut intrebarea(nu o zic in nume de rau)
Nu intelege gresit, este corect ceea ce spui tu. Insa aberezi rau in concordanta cu viata reala. Oamenii care sunt nepasatori, care se duc sa-l injure pe Dragnea care e un nimic in loc sa protesteze despre faptul ca Rosia Montana nu este exploatata (care ne-ar putea scoate din ca**t). Oamenii care se mananca intre ei...
Este in natura umana ca lucrurile sa fie asa cum sunt. Este o Utopie posibila? Da este. Este posibil? Nu nu este. Degeaba gandesti corect din punct de vedere moral, in viata reala asta nu conteaza. In teorie e ok, dar nu si in realitate.
Am zis ceva de Dragnea? Nu m-am referit specific la el,ci la ideea ca majoritatea oamenilor isi cauta lideri.
Da,ceea ce imi doresc este cu adevarat utopic dar multa lume se gandeste la utopia asta.
Stiu ca degeaba gandesc din punct de vedere moral,dar problema este ca in teorie multe lucruri sunt ok dar practic sunt catastrofice.
Fonduri sunt, doar ca nu sunt directionate unde ar trebui, fie din prostie, fie din lacomie, fie din pura rautate.
Totusi apreciez raspunsul tau si faptul ca esti realist.
Am inteles.
In plus, noi nu o sa o ducem niciodata bine atata timp cat suntem cumparati de cei din afara, sunt multe contracte care reflecta lipsa de resurse din tara asta, in loc sa ne exploatam noi de ele.Problema e ca nu noi avem puterea sa decidem unde se duce o parte buna din tot ce are tara asta de oferit.Noi nu o sa fim niciodata un stat independent cum nici altele nu sunt de asemenea fiindca suntem inghesuiti printre reptile.
Nu exista geniu al perioadei. Au existat si vor exista oameni remarcabili in toate domeniile. Popularitatea depinde de mai multe variabile.
Cum adica? Florin Salam inca traieste.
Einstein, Stephen Hawking, ce stiau ei? Tot ce au facut a fost sa vorbeasca in teorie. Dar au facut ceva?
Florin salam a adus smecherie, valoare in tara si a construit casa manelelor de unu singur. Nu-l vad pe Einstein sa fi adus masina timpului sau pe Stephen sa ne fi facut motoare de racheta mai bune decat Saturn IV.
Pentru mine James Gurney e un om remarcabil. (Mai ales pentru cartea Color and Light.)
Un strop din viața lui aici: https://youtu.be/a7WjcV-Sdjg
Sper să trăiască mult.
Bine Florin Salam inegalabil dar şi Guţă e pe acolo!
Fizica viitorului este o plimbare devastatoare, miraculoasă prin întregul secol al revoluției științifice din care va înceta respirația.
Bazat pe interviuri cu mai mult de trei sute de oameni de știință din lume care își dezvăluie deja viitorul în laboratorul său, Dr. Michio Kaku pe drumul lucid și interesant reprezintă progrese revoluționare în medicină, informatică, fizică.
Urmatoarea perioada deja este aici. Inca de la lansarea piesei "papucii gucci" abi talent si-a demonstrat intelectul superior.