Nu cred ca exista exceptii.cel putin eu nu am gasit pana acum nici una. Pentru ca fiecare om este diferit si percepe toate lucrurile, fenomenele, persoanele in mod diferit, atunci tind si eu sa cred ca totul este relativ.
Chiar si moartea, cred ca este perceputa in mod diferit. De exemplu crestinii o vad ca o trecere in ''viata vesnica'', dar cei care nu cred in Dumnezeu vad moartea ca pe un sfarsit. Altii cred ca se vor reincarna, adica moartea e doar poarta spre o noua viata. Sunt mai multe teorii.
@Skynettt ''enstein'' a fost un om, unul al naibii de inteligent, dar totusi un om. Oamenii sunt supusi greselii. ''Daca el a zis atunci asa e'' nu este un argument valid.
O zi buna!
Unii spun ca sunt, altii nu. Ce se petrece in ziua de azi nimeni nu mai este sigur de numic.
Poate ca sunt. Din moment ce totul este atat de usor interpretabil este greu de zis. As putea spune ca matematica nu este relativa. Matematica este fixa, precisa si concisa, parerea mea.
Nu. Abert Einstien a si dovedit cum exista Dumnezeu de aceea este considerat unul dintre cei mai inteligenti oameni..de aici a ajuns el la TOTUL ESTE RELATIV!
Da,sunt....relativ asta inseamna in comparatie cu ceva..de exemplu timpul este relativ uneori 5 minute par 5 ore si invers in dependenta de ceea ce faci dar asta este o explicatie psihologica mai mul
fizic asta se explica cam asa:ai un kg de mere daca il masori intro masina care se misca cu viteza mare...tot un kg vor cintari, iar daca masina va merge cu viteza luminii atunci vei observa ca merele cintaresc in timpul miscarii ceva mai mult de un kg
dar asta e doar teoretic!
anonim_4396 întreabă:
Vizitiul întreabă: