Da. Cele constructive o sa iti aduca satisfactie mai tarziu. Cam asa e cu invatatul la scoala, cand joaca e mai placuta.
Constructivul si distructivul vor lua intodeauna alte si alte nuante in mintea fiecarui, asta depinzind de cultura, de educatia si experientele fiecaruia.Ca sa intelegi, eram cu o nepoata in oras si un grup de tineri devastau bancile intr-un parc.Eu eram in culmea indignarii iar ea in culmea fericirii. Dreacu sa le mai aleaga dar distructivului si constructivului nu le pot da valoare decit pentru fiecare individ in parte, iar in cazul unei societati se va gasi intodeauna o parte sa vada o actiune constructiva cind cealalta parte s-o vada destructiva.
Logic am crezut ca acel "constructivul"determina clar o anumita directie mentala despre constructiv.Am spus odata ca se folosesc cuvinte necuprinse in dex dar cu o clara directie. Daca nu esti de acord cu asta inseamna ca esti unul dintre putinii oameni care stapineste dex-ul in totalitatea lui. Daca este asa, din partea mea felicitari sincere.
anonim_4396 întreabă: