| AvalohAlyn a întrebat:

Era mai bine daca oamenii nu aveau niciun fel de nevoi? Era viata mai frumoasa?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nevoi au fost, sunt si vor fi.De cand este omul pe acest Pamant.Nu ar fi fost viata mai frumoasa.Nevoile apar singure.Chiar daca noi nu le vrem.

| Doub a răspuns:

Nu.

| SergiuBoss11 a răspuns:

N-am fi avut motive de a trai.nevoia de cunoastere, nevoia de a iubi, nevoia de compasiune, toate acestea ne fac oameni. Fara nevoi, am fi doar niste piese date uitarii intr-un punct din uriasul univers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Placerea vine din satisfacerea nevoilor. Mecanismul vietii consta in satisfacerea nevoilor si obtinerea senzatiilor placute. In lipsa lor, nimic nu ar avea sens, inclusiv existenta. Asa ca nu, viata nu ar fi fost mai frumoasa in lipsa nevoilor. Mai exact, viata nu poate exista fara ele.

| Vi003 a răspuns:

Orice fiinta vie traieste doar daca isi satisface anumite nevoi de care depinde viata insasi. Nu ai cum sa asociezi viata cu lipsa satisfacerii nevoilor, de vreme ce, ipotetic vorbind, ele nu exista. Parerea mea! Chiar acum imi satisfac nevoia de a ma hrani cu o salata de vinete.

| Illvix a răspuns:

Adica sa fim mai jos ca pietrele? Consider patetica orice fiinta umana ce tanjeste catre starea asta lipstita de constienta si plutind intr-o totala indiferenta.

| Kirschen a răspuns:

În viziunea mea, viața nu ar fi mai frumoasa fără nevoi. Se spune ca unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poseda omul este de abilitatea de a respira.