Numai pacea cu Dumnezeu iti poate aduce un zambet inaintea mortii.Cand ai certitudinea mantuirii, stii unde iti vei petrece vesnicia.Moartea este trecerea la adevarata viata.Stii ca te asteapta Acela ce L-ai iubit atat de mult!
Nutepriveste,cred ca e singurul nume care ar trebui sa n-aiba de-a face cu unele trairi sincere.Amintesc ca, pentru mine, nu conteaza ce crede fiecare pentru ca sint in stare.nu s-o afirm, dar s-o confirm ca va iubesc.
Dar ce facuse cu pamantul, il donase bisericii sau de ce nu a ramas nimic pentru mostenitori? Ori il vanduse pe ascuns si pierduse banii la cazino? Ori alta varianta din n posibile? In primul rand, de fapt, te-ai uitat bine la el cand vorbea incet? Cum a pronuntat litera P? Ca pe un "P" sau ca pe un "p"? Vorbea despre pamantul lui (ogoare si pasuni) sau despre Pamant, planeta adica? Zambetul era sincer (sa admitem), dar era vesel, trist, ironic, amar, dulce sau acrisor?
Ca sa iti raspund si la intrebare, daca tot am pus atatea intrebari fara raspuns, cea mai mare victorie (de fapt, singura) asupra mortii ar fi sa traiesti vesnic.
Sper sa vina sfarsitul lumii anul viitor, si sa vezi ce-am sa mai rad cand vine asteroidul peste mine
Dupa care te-ai trezit transpirat si ti-ai spus,, ce cosmar''! Sau poate ai 80 de ani si ai vazut faza asta in cel de-al doilea razboi mondial. Pana la urma eu cred ca televiziunea e de vina!
Constiinta impacata. Nu-s adepta credintei dar consider ca acel om care moare si e "pregatit"[in sensul ca nu se roaga in ultima clipa lui Dumnezeu, Allah etc. sa-i mai dea cativa ani de trait] iese invingator in lupta cu moartea. Desigur, e important si ultimul zambet sincer si o vorba buna, dar e important sa stii ca ai facut ceea ce trebuia sa faci si sa fii multumit de tine.
anonim_4396 întreabă: