| ReusxD a întrebat:

Eram intr-o noapte afara,si stateam si ma uitam la stele, dintr-o data apare o lumina(nu se stinge si se aprinde ca la avion)deci se deplasa in partea dreapta a unei stele si cand merg mai aproape sa ma uit disparu-se, dupa iar am vazut-o a stat 4 secunde si disparu-se. Oare ce sa fie, chiar OZN? Sa nu veniti cu comentari de gen ca nu exista asa ceva.

Răspuns Câştigător
| SoundTHeWave a răspuns:

Ori a fost un avion, au lumini pentru a fi vizibile, si s-a dus dupa un nor astfel s-ar explica disparitia lumini apoi lumina s-a vazut din nou.

14 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

ISS sau oricare alt satelit. Daca era mai stralucitor, as pune pariu pe ISS.

"Oare ce sa fie, chiar OZN?"

OZN insemna obiect zburator neidintificat. sau crezi ca orice lumina care nu palpaie e o nava extrateresta?

| ReusxD explică (pentru Andrei7520152):

Ce inseamna ''ISS''

| Andrei7520152 a răspuns (pentru ReusxD):

Statia spatiala internationala. E un satelit care orbiteaza pamantul cam odata la 40 de minute. apare ca o stea pe cer (doar ca se misca ca un avion)

Mersi,dar cum sa se vada o nenorocita de statie spatiala la mine in Suceavalaughing

| Andrei7520152 a răspuns (pentru ReusxD):

Nu conteaza :)) o vezi de oriunde pe cer senin (seara si noaptea). am vazut-o din baia mare anul trecut. http://www.isstracker.com/

Dar,era stralucitoare.

Auzi,da-mi id tau.

| eliaclodia a răspuns:

Din moment ce nu ai putut identifica ce e, e clar ca exista obiecte neidentificate, insa identificabile. De cate ori nu mi-am pus intrebarea: ce e, ce e? Parca disparuse se scria legat. Seamana cu un cuvant identificabil, zau. Sa nu crezi ca eu nu lansez cuvinte greu de identificat.

| AikkoxD a răspuns:

A fost o stea căzătoare, mare chestie. Se întâmplă asta în fiecare noapte.

| WhatheWow a răspuns:

Da, erai destul de "Atrăgător" și fără să mai pui încă o dată întrebarea asta stupidă "Maiestre"!

| dragos9234 a răspuns:

SSI
Statia spatiala internationala.ESte vizibila de foarte multe ori dealungul anului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista OZN! exista doar extraterestrii care folosesc mijloace de transport in comun ca sa nu se dea de gol.E bun raspunsul asta de funda?
Stii ce e funny?hee hee unde te-ai dus tu ca s-o vezi mai aproape? rolling on the floor

| l3lackRose a răspuns:

A fost o stea cazatoare.