Nu
recomand sa vezi filmul nostradamus 2012 film facut in 2009 documentar de national history din care sau adeverit multe sper ca vei intelege apoi
Cel mai probabil se va produce un camp electro-magnetic puternic dar catastrofa nu va fi te asigur eu 100%.
Da, in 2012 or sa se alinieze planetele, dar nu va fi nici o catastrofa, ci un fenomen extraordinar de aurora... mai multe citesti pe aici http://apocaliptic-2012.blogspot.com/ lucruri interesante!
Am citit undeva ca scria, ca vom intra in ceva cerc de energie si se vor intampla lucruri precum in biblie (ultimul capitol)
Haide sa iti spun ceva.Nu am citi Biblia dar preotul mi-a spus ca inainte de a veni sfarsitul lumii v-a trebuii sa existe al treilea razboi mondial si alte lucruri, dar ca sa iti dai seama cand vine sfarsitul lumii asculta in ajunul sarbatorilor Pascale si vezi daca vine Lumina, daca nu vine atunci in acel an lumea v-a lua sfarsit.
Nu crede orice speculatii ce apare gura x si y... nici in 2000 cand au prezis k vine apocalipsa ca se va intampla nu stiu ce chestii si a fost ceva? doar modificari ale naturii care se pot vedea si acum. Pebtru bani fac orice sa ridice in slavi astfel de stiri! Om vedea pe propria piele ce se va intampla, desi eu nu cred.
In cel mai rau caz no sa avem electricitate...no sa fie mare lucru, doar povesti
Data mayasa este eronata. Comform noilor cercetari este ceva de genul 2230. Planetele se pot alinia cand vor ele. Sunt prea departate sa se afecteze drastic prin gravitatie. Iar polii magnetici vor mai sta destula vreme in pozita de acum.
darcalex întreabă:
anonim_4396 întreabă: