| Storcl a întrebat:

Este adevarat ca daca te gandesti tot timpul la un lucru,indiferent daca e ceva bun sau rau, acel lucru se va intampla? Ma gandesc tot timpul ca atunci cand voi fi mare nu voi avea inaltimea pe care mi-o doresc si imi este teama ca asta se va intampla...

11 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Daca gandul nu-ti implineste prima dorinta treci la varianta doi, iti doresti sa cresti mai mic decat esti si atunci vei observa ca esti prea inalt.happy

| Exilee a răspuns (pentru Hombre):

Vezi ca ti-am sacrificat o capra si am crezut ca la cat de "dotata" era. abia daca am putut sa iau vreo 0, 5 Kg de pulpa.

| geoka23 a răspuns:

Haha imi place intrebarea ta.Ma totul e posibil avand in vedere ca gandurile si visele noastr-e sunt o alta dimensiune poti influenta asta cu realitatea in care traiesti intelegi.Sti de ce ti-e frica de aia nu scapiwinking

| doctorandus a răspuns:

Daca ai motive reale (genetice, hrana, handicap) vei ramane scund, dar nu din cauza ca ai cobit cu gandul. The Secret e religia imbecila in care te rogi la tine insuti sa devii milionar.

| sublime89 a răspuns:

Nu e adevarat. Daca ar fi asa am putea avea tot timpul orice ne-am dori doar daca ne-am gandi la acel lucru.

| ErrorFound a răspuns:

Gandurile nu-ti afecteaza dezvoltarea.

Ce ai spus tu in primele 2 randuri este adevarat intr-o anumita masura fiindca tu influentezi evenimentele locale prin actiuni si vorbe.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Stai calm...vei fi bine.

| sticla09 a răspuns:

Total eronat, de vreo 15 ani numai la bani ma gandesc si ce crezi? nu e bani

| TheHellBoyHB a răspuns:

Nu este adevarat, doar sunt sanse mari sau mici sa fie adevarat, daca vrei sa stii dupa alimentatie si sport iti poti da seama cum vei fii in viitor

Alimentatie SANATOASA si mult sport = Corm poate mare si sanatos

Alimentati FASTFOOD si putin sport = Corm mic si gras
p.s de stiut, daca te tot candesti la acel vis, si depui munca, il poti indeplini singur

| Storcl explică (pentru TheHellBoyHB):

Conteaza si inaltimea parintilor, iar in cazul meu parintii sunt scunzi deci chiar daca fac mult sport nu ii voi depasi foarte mult...

| TheHellBoyHB a răspuns (pentru Storcl):

Nuu! sa stii ca sunt mai mare decat mama mea si am doar 12 ani!