anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca Dumnezeu a implementat selectia naturala a spermatozoizilor in vaginul si uterul femeii?

6 răspunsuri:
| Bisbiavatar12 a răspuns:

Dumnezeu nu exista, nu ne-a aratat nici o dovada cum ca el exista.

| anonim_4396 explică (pentru Bisbiavatar12):

"Dumnezeu nu exista, nu ne-a aratat nici o dovada cum ca el exista." - la fel, nu este nici o dovada ca El NU EXISTA.

Dumnezeu a implementat selectia naturala in organele genitale ale femeii: cel mai viabil spermatozoid va fecunda un ovul.

| Bisbiavatar12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci degeaba ne dam noi cu presupusul. Daca Dumnezeu ar fi existat, crimele in masa erau 0, era o lume in pace fara razboaie.

| Elide a răspuns (pentru Bisbiavatar12):

Deseori aud 'cum există Dumnezeu dacă sunt atâtea calamităti, crime, războaie in lume? Și eu îmi pun întrebarea 'cum am putea trece peste ele fara ajutorul lui Dumnezeu'?!?

| anonim_4396 explică (pentru Elide):

"Deseori aud 'cum există Dumnezeu dacă sunt atâtea calamităti, crime, războaie in lume? Și eu îmi pun întrebarea 'cum am putea trece peste ele fara ajutorul lui Dumnezeu'?!?" - interesant! Fara dragoste sau Dumnezeu, raul haosul nu poate fi invins sau stapanit pentru restabilirea ordinii. Chiar si un ateu fara sa-si dea seama are doza de dragoste in el. happy

| Bisbiavatar12 a răspuns (pentru Elide):

Nu putem. Mereu va exista razboi, fie ca este unul mic sau unul mare. Mereu va fi cineva care va dori sa domine tot si mereu va fi cineva care se va impotrivi. Putem decat sa speram ca nu vom lua parte la asa ceva.

Întrebări similare