anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca noi cand adormin visam si se spune ca ne ducem intr-o lume paralela sau este un mit?

Răspuns Câştigător
| Kanghu a răspuns:

Intrebarea ta este prea vaga. Nimeni nu iti poate raspunde deoarece nu se cunoaste raspunsul exact. E ca si cum ai intreba daca exista fantome.

14 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Mit este doar pentru necunoscători.

| MMihai a răspuns:

0...Nu am știut de întrebarea ta!

1.Angel pleacă să doarmă undeva.

2.Adoarme la 12 noaptea și trebuie să se scoale a doua zi la 10.

3. Există o lume paralelă.

4.O bucată din Angel se gândește că are timp să dea o fugă până în lumea paralelă și să de întoarcă până
pe la 7 dim.

5... Bucata din Anghel, se roiește, în lumea paralelă.

6...Pe la 2 noaptea vine un prost și te scoală din somn.

7...Trezită ești tu in totalitate, și nu lipsește nimic din tine.

8... Bucata din lumea paralelă nu avea de unde să știe, că vine prostul să te scoale, la 2 noaptea.

9...la 2 și 1 minut și noaptea, bucata plecată din Angel în lumea paralelă se află încă, în lumea paralelă.

10 ...La 2 și 1 minut tu te afli în integralitate, în lumea asta.

11...În ce condiții propozițiile 10 și 9 sunt simultan adevărate?

12... Dacă și numai dacă bucata din lumea paralelă are masă = zero și volum = zero.

13...Adică bucata plecată în lumea paralelă, nu există fizic.

14...Deci în timp ce dormim și visăm pleacă din noi în lumea paralelă o bucată cu masă zero și volum zero.

15...Masă zero și volum zero este o bucată,... care nu există fizic.

16...Nu este mit, este prostie, de-a binele.

17...Eu ți-am rezolvat problema.

18...I-ai ăluia funda, că nu a rezolvat problema și...și dă mi-o mie!

| MeScorpion a răspuns:

A mai fost intrebarea asta si cel mai bun raspuns dupa parerea mea este asta: Freaky a răspuns:
In acord cu perspectiva psiho-analitica, teoria despre vise a lui Sigmund Freud sugereaza faptul ca visele sunt o reprezentare a unor dorinte, ganduri si motivatii din subconstient. Potrivit viziunii psiho-analitice despre personalitate a lui Freud, oamenii sunt condusi de instincte agresive si sexuale, ce sunt reprimate de constiinta noastra. În concepţia lui Freud, dorinţele interzise scapă controlului conştient din timpul stării de veghe şi apar în somn în timpul visului căutând în felul acesta să pătrundă în conştiinţă.

| Dumnezău a răspuns:

Daca in anumite nopti, visez banalitati ce se vor intampla in urmatoarele 4-10 luni, se pune ca sunt intr-o lume paralela? straight face

Si nu fac misto, am avut cel putin 40 de vise de-astea care s-au adeverit.Nu e prea corect spus vise, poate sunt perceptii extrasenzoriale sau paranormale.

| noi3 a răspuns:

Treaba sta cam asa:
noi, oamenii, suntem niste fiinte mult mai complexe decat vedem cu ochiul liber.
corpul fizic este unul din corpurile noastre. [corp astral, emotional, cauzal, mental (e relativa treaba aici pentru ca sunt multe denumiri ale diverselor culturi)]

cand dormim noi nu mai suntem constienti de corpul fizic. devenim constienti de celelalte corpuri.
cel astral, in special, cu ajutorul caruia calatorim in alte planuri ale Creatiei.

e o varianta de raspuns. eu asa cred. mi se pare cel mai logic si frumos.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Nu e adevarat, pare mai mult o poveste pentru copii

| crysstyann a răspuns:

Nu este adevarat si nu exista o lume paralela, asta este singura lume care exista si in care ne-a lasat Dumnezeu, iar credinta in vise este o desertaciune crede-ma ca nu te mint

| xOneTwoThree a răspuns:

Da,este adevarat...

| Asdfasdefta a răspuns:

Pai, eu cred ca moartea nu este decat un vis. ("Cand dormi esti pe jumatate mort " )Adica. murim si incepem sa visam. Un vis in care noi traim alta viata -> reincarnearea.
Ar fi tare sa fie chiar adevarat ce cred eu. Toata lumea s-ar oftica pentru ca raspunsul la " Ce vine dupa moarte " a fost chiar sub nasul lor.

| UnConTroLLed_6190 a răspuns:

Corect.noi nu visam toata noaptea... Ultimele 3 secunde dinaintea trezirii noaste se gasesc a fi visatoare.Adica noi visam 3 secunde inainte sa ne trezim si atat.

| Summerismine a răspuns:

Da.

| alexandra_4619 a răspuns:

Nu egzista nici o lume paralela FUNDA?big grin

| sorynell a răspuns:

Nu este o lume paralela, este doar subconstientul nostru care ne creeaza visul si tot el il face sa para real.Mai multe date nu se stiu sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi contrazice pe multi. EXISTA lumi paralele.Atunci cind dormim, creierul mare este in odihna, altfel am ceda.Lucreaza insa creierul mic,subconstientul nostru, numai asa putem exista. Legatura subconstientului cu universul este greu de inteles si explicat, dar perfect reala.Nu sintem singuri.DA, exista lumi paralele.Numai bine.