Http://www.traum-ferienwohnungen.de/......richte.jpg
e doar un exemplu, difera de la land la land cel putin in Germania, bucataria romaneasca difera si ea, sunt preferate anumite mâncăruri mai mult, desigur ca am fost influentati pentru ca am fost ocupati de ei si erau multi la noi, adn romanesc este unul divers, am cules de peste tot asa toate popoarele
La fel de adevarat cum si alte natii au imprumutat de pe la vecinii lor sau mai de departe.
Deci nu mai pot cu întrebările astea, voi chiar nu înțelegeți ce este mâncarea tradițională, tradițional nu înseamnă inventat neapărat de noi, dar denigrarea României de către români a ajuns sub orice critică, interesați-vă înainte de a arunca cu noroi în propria țară.
Cam da, ft adevărat.
sarmalele de la turci, palinca de la unguri, mamaliga (polenta cică de la italieni, chiar m o șocat asta), zacusca o au toate țările balcanice, nu știu de papanași dacă s românești dar cred ca numai aia...
Da dar jinarsu și slănina îs a noște garantat
Ba tare ma tem ca s ungurilor si alea?
Unguri au pălincă din cereale, super bună într-adevăr, dar jinarsu de prune ăla ii neaoș al nost
Ești din BN sau MM?
Suntem singura tara din lume care consuma toate părțile unui animal. Toate tarile arunca la gunoi creierul, inima, măruntaiele. Noi facem mâncare din tot. Chiar am fost surprins sa aflu ca suntem singurii care fac asta!
Da, doar saracii cred ca fac asa, filipinezii o duc rau, ca si noi
Inseamna ca si chinezii sunt la fel de saraci Ei mananca tot ce se taraste misuna si zboara. Nu sunt de acord sa mananc ceva de la ei avand in vedere ca aprox 35% din farfuriile lor contin ingrediente ce inca mai misca
Şi americanii consumă tot. Mi-a spus cineva că acolo nu există să-ţi doreşti ceva şi să nu găseşti. Şi mi-a povestit experienţa lui. La un magazin cu de toate i-a atras atenţia "conservă de elefant". A cerut una şi s-a dus acasă. Când s-o deschidă, era goală. Furios, s-a dus înapoi la magazin să reclame pungăşia. Ăia i-au explicat: - "Domne, noi aici valorificăm totul de la animal. Probabil că dumneata ai nimerit tocmai gaura... turului".
BucurCristina întreabă:
Alina_5575 întreabă: