| fatamisterioasa32 a întrebat:

Este adevarat ca pe 21 noiembrie 2012 planeta Nibiru se va ciocni cu Pamantul?

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Sigur.
Eu deja mi-am rezervat bilete pentru spectacol.
http://sepientia.com/wp-content/uploads/2009/09/atomic_explosion_07.jpg

| Andrei7520152 a răspuns:

Pai de ce intrebi? Poti afla si singura. noapte, cand cerul se mai insenineaza te uiti sus si vezi daca observi o planeta uriasa laughing

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nu.

| Purec a răspuns:

Da e adevarat. Dar cica va fi doar o tre3cere spirituala la un nivel superior. Se presupune ca doar cei cu inteligenta scazuta vor murii. Imi pare rau pentru tine...

| gein a răspuns (pentru Purec):

Mi-a placut finalul...cam rautacios, dar amuzant totusi.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu. Nibiru e prea mare si se misca prea incet (miscarea de revolutie/perioada de orbitare) ca sa n-o vedem daca s-ar apropia de noi, teoretic, dar nu e o certitudine ca planeta exista.

| Purec a răspuns (pentru Mădă0611):

Faza tare e ca si daca ar exista o asemenea planeta, intrand in sistemul solar, nu exista nicio sansa ca ea sa loveasca Pamantul.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Purec):

Exista tot felul de supozitii, cica ar atrage Pamantul, fiind mai mare decat Jupiter + Saturn, e clar, pana aici ne-a fost, sau ca vin extraterestrii, "parintii" nostri laughing, se spune ca ei ne-au creat cand marmota ciocolea inveleaua. Oricum, ar fi fain sa vedem o planeta pe aproape, eventual niste omuleti verzi facandu-ne cu mana, cum cred unii ca arata orice forma de viata extraterestra.

| Purec a răspuns (pentru Mădă0611):

Ce spui tu chiar ar fi marfa. SIngura problema e ca o ciocnire intre 2 planete ar dura ceva vreme si depasim termenul de 21 decembrie 2012. sad In cel mai bun caz ar durata cateva luni si noi nu avem atata timp. Totusi parintii aia ai nostri nu au si ei nave cu care sa vina? E musai sa vina cu toata planeta?

ps: Sunt si alte scenarii apocaliptice mai funny, asta cu planeta nibiru e prea idiaota

| Mădă0611 a răspuns (pentru Purec):

"E musai sa vina cu toata planeta?" rolling on the floor
Pai uite, persoana care a pus intrebarea a zis 21 noiembrie, pana in decembrie, oho, daca nu, e ok si data zisa de mayasi, asa ca la ora 00:00 (21.12.2012) o sa murim, asa cum am murit in 11.11. 2011, gen domino, de prin Noua Zeelanda spre vest. R.I.P. sad

| WhatheWow a răspuns:

Da, tu ti-ai pus centura de siguranta?

| Gamerita a răspuns:

Nu se zice ca un asteroid se va ciocni de pamant. oricum nu`i adevarat deoarece cei de la nsa nu au aflat nimic si stii doar ca unui asteroid ii i-a luni pana sa ajunga pe pamant sau orice alta planeta. sf lumii va fi peste 2 miliarde de ani cand noi nu o sa mai fim asa ca keep calm :*

| AliveOne a răspuns (pentru Gamerita):

Tu chiar crezi ca cei de la nasa ar da publec :ca ba vedeti ca va la dracu peste cateva zile ne va lovi un meteor si gata blue screenlaughing sa fim seriosi nu se va intampla asta niciodata asa ca poti muri orcand indiferent cum fara sa stii cand si unde...

| Gamerita a răspuns (pentru AliveOne):

A...nu m.am referit la asta. m.am referit la faptul ca daca e sa intre un meteorit in atmosfera noastra cei de la nasa ar stii si..nush laughing.l-ar impiedica cumva ce stiu eu. uita-te si u pe national geographic` de la 9-10 ( dim.) yawn

| Warhead a răspuns:

Mereu zâmbesc când văd numele,, Nibiru".
Nu, fato, nu. Nicio planetă cu nume ciudat nu va lovi Terra. Nu o să se întâmple nimic pe 21 noiembrie.