anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca toate femeile sunt atrase instinctiv de barbati rai? Atat in viata reala cat si in viata sexuala?
Practic studiile spun ca femeile prefera mai degraba un barbat dur fiindca nu se ataseaza si este un om care nu isi face familie.
Daca este in mare adevarat, am pierdut mult deoarece eu sunt un tip manierat, respectuos si mai timid.
Mie mi se pare eronate, da eram curios si parerea altora.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Ce inseamna barbati rai? Si de ce multi aveti impresia ca baietii/barbatii se impart in buni/rai, adica doar in 2 categorii si nu priviti dincolo de astea ca au anumite calitati/defecte care ii pot face atractivi pentru unele? Sunt N tipuri de masculi, niciodata nu vom fi la extreme. Daca esti manierat, respectuos dar ai si alte calitati si stii sa te faci placut nu inseamna ca esti nici rau, nici bun, inseamna ca ai PERSONALITATE. Ca or fi si femei care vor sa fie dominate in anumite circumstante, e ok, dar una sanatoasa la cap nu cred ca isi doreste sa fie abuzata fizic/emotional sau sub alta forma, sa se simta presul cuiva. Un barbat dur care are personalitate nu poate fi catalogat ca fiind ''rau'', pur si simplu devine atractiv prin felul lui de a fi. Fiecare din noi avem ceva al nostru cu care ne diferentiam de ceilalti, anumite calitati, o anumita personalitate, ideal ar fi sa fii un tip sociabil care stie sa se distreze, sa stie sa fie si serios, sa aiba si pasiuni si eventual disciplinat in viata lui personala (asta include si ingrijirea lui), n-ai cum sa fii la extreme ca nu ne incadram doar in 2 tipare.

59 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Harfagre):

Nu ai inteles se pare, si ai idei fixiste.
Raport la nivel de populatie acum femeile sunt independente si pot conduce, sunt promovate in multe domenii, si au sansa de a fi egale.
Inainte insa nu era deloc asa, si da erau subjugate, evident, da e logic ca ce spui tu erau doar niste exceptii de nepotisme.
inchei subiectul ca nu doresti sa intelegi, e clar ca nu doresti sa te conformezi cu secolul 21.

anonim_4396

Da am discurs feminist si sunt mandru ca sustin asta, nu toata lumea poate fi de acord, tu nu poti happy Daca esti femeie, e cu atat mai grav, daca esti barbat, atunci te inteleg vrei sa domini.
Crede-ma ca am crescut si am fost educat oke.

anonim_4396

Esti si penibila pe deasupra, eu sustin egalitatea de gen asumata, nu sustin feminismul ipocritelor.
Eu daca vreau sa fiu barbat pot sa fiu ca imi permit, am trasaturi masculine, sunt rational, manierat, inteligent, si arat ca atare, fac sport de la 15 ani.
Eu spre deosebire de voi conservatorii, doresc corectitudine si egalitate.
Si cum se comporta un barbat? impunator si sa te jigneasca nu?

anonim_4396

Un om destept nu haleste porcariile care le spun femeile care se victimizeaza atat, ca au nevoie de un barbat sa le ajute, el sa aiba masina, el sa aiba casa, el sa aiba banii, puterea, si tot.
Si cand se plicitseste o da afara din casa si cam asta a fosthappy Stiu femei la 40 de ani care sunt pe principiu tau ala vechi, si inca stau cu parintii, nu s au realizat, asteapta printul( barbatul ) de care spui tu, il asteapta dar nu o sa mai apara.

anonim_4396

E penibil ce spui, unele femei sunt foarte recunoscatoare ca barbatii au grija de copii, si ca le usureaza munca. Conceptii super vechi, lasa-ma happy m-am convins.

anonim_4396

De ce nu recunosti ca exista femei care au mai multi bani ca barbatii? Asta e dovada ca ele sunt capabile, si e oke sa gatesti sau sa plimbi copilul, ea nu te va parasi, se va bucura. cum de gandesti asa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si stiu cupluri, o doamna e patroana cu un barbat care e pensionar acum. Ea aduce banii in casa. Si vor ramane toata viata impreuna.
Dar trebuie sa spun ceva si de religie, ei sunt crestini si au frica de Dumnezeu, un om de genul nu poate insela.

anonim_4396

Daa uite insfarsit sunt de acord cu tine in ultmul paragraf. happy
Eu vad un barbat asumat, sa fie realizat si sa ofere protectie.
Dar nu pot fi de acord ca el sa ofere pe toate doar ca e barbat...Si mai ales cu frustratele pe partea sexuala, ca daca nu sunt satisfacute sexual, hopa dau vina pe el. Ele nici nu comunica si 2 la mina, eu cred intr-un principiu: Ce vrei sa ti se ofere, ofera si tu la randul tau.

anonim_4396

Deci da, ori esti gras si ai bani, ori arati bine si esti bun la pat. Ori arati si bine si ai si bani, catre asta trebuie sa tinda toti barbatii parerea mea, ca femeia sa aiba mai multe motive sa ramana si sa se simta mandra cu tine.

anonim_4396

Am o intrebare, ca nu mereu am ocazia sa vorbesc cu o persoana conservatoare.
Tu esti de parere ca intr-un cuplu barbatul sa aiba experienta la pat? adica ma refer proaspat casatoriti, sunt curios ce parere ai.

anonim_4396

Am pus intrebarea pentru ca, natural vorbind nu ai cum sa ai experienta, si cine e de acord cu asta ca barbatul trebuie sa aiba experienta inseamna ca nu e de acord cu monogamia.
Raspunsul tau nu m-a dezamagit happy Dar sa stii ca, cu multe cu care am vorbit, mi au spus ca daca barbatul nu are experienta nici nu stau pe ganduri sa fie cu el...tu iti dai seama cat de eronat sa gandeasca....ca si cum doar barbatul e dator sa ofere placere si doar el face sport in pat.Dar astea sunt vremurile, n ai ce sa faci, macar sa ne bucuram ca toti diferim unul de altul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Natural vorbind nu te nasti cu experienta*

anonim_4396

Da ai intuit bine, locuiesc im Bucuresti. Mai mult de atat, majoritatea fetelor pe care le am cunoscut au fost dupa site uri de date ( tinder, badoo). Nu am alte intermedii de a cunoaste, nu am in cercul de prieteni fete, nu sunt in vreo comunitate sa cunosc lume..asta e faza. Poate as mai putea prin club, dar tot asa cum ziceai si tu, sigur tot panarame se afla si pe acolo.

| Gorbinisznachenfievtreodor a răspuns:

Nu stiu cei ala rai ca eu sunt ateu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Foarte bine ai explicat happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Gorbinisznachenfievtreodor):

Buna astalaughing)))

| Emma30555 a răspuns:

Femeile sunt atrase de bărbați care nu sunt între cele doua extreme. Dacă e doar dur nu e atractiv, dacă e doar bun la fel căci nimeni nu poate fi doar bun dacă ești timid și liniștit nu înseamnă automat ca ești bun, poți fi gelos, cicalitor sau altele, dacă ești dur nu înseamnă că ești automat rău și violent ci poate însemna că ești mai autoritar dar poți fi blând în anumite situații. Atât un bărbat cât și o femeie rebuie sa aibă un pic de personalitate ceva interesant de spus și sa se potrivească unii cu alții fiindcă nu suntem toti la fel, gusturile difera, dacă te potrivești și te înțelegi cu un băiat / fata și mai exista și atracție e perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Interesant ce spui.
Deci chiar daca sunt timid si introvertit spui ca daca am si calitatii pot fi si atractiv?

Cand ma deschid in fata cuiva, dupa parerea oamenilor, eu mai sunt asa: Idealist, Cu simtul umorului, uneori romantic, pasional. Multe tipe imi spun ca sunt manierat si generos si cu o inima buna.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur ca poți fi atractiv chiar dacă ești timid, dar ar fi bine sa treci puțin peste timiditate ca să ți fie mai ușor sa abordezi fete și sa te simți în largul tău când ești cu ele

| SG1995 a răspuns:

Femeile nu caută bărbați care nu se pot atașa. Femeile caută bărbații duri nu pentru că sunt rai, ci pentru că sunt "duri" adică le pot proteja. Normal că femeile caută bărbați care se pot atașa, vezi tu am evoluat pentru reproducere și supraviețuire, emoțiile joacă un rol important în acest, pe scurt. Bărbați care erau capabili te atașament avea mai multe șanse să își transmită genele mai departe pentru că plodu supraviețuia mai mult decât dacă creștea fără tacs-o. Pe scurt, femeile au evoluat în a căuta bărbați de familie, dar care au o anumită duritate de caracter.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SG1995):

Inteleg ce spui dar oricine poate fi dur.
Eu daca mi-as lasa barba, as arata ca ultimul interlop.

In general tipele sunt atrase de mine ca am trasaturi mai de arab, turc, dar fiindca nu am barba par asa simpatic pentru fete.
Dar eu nu vreau sa trasmit ca sunt dur, vreau sa trasmit ca am inima buna, ca sunt un barbat inofensiv, dar ce am vrut sa-ti spun mai sus, e ca pot fi si dur, si cred ca aproape orice barbat poate fi si dur, efectiv nu e genul meu, eu vreau sa domin femeia prin ratiune, e ceva gresit ca nu vreau sa arat ca sunt un om care incearca sa controleze? evident ca am personalitate, ca sunt idealist, nu pot fi de acord cu orice zice o femeie, dar incerc sa cad comun de acord cu ea, sa-i explic, nu sa-i zic ''femeie faci ca mine''

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Inteleg ce spui dar oricine poate fi dur.
Eu daca mi-as lasa barba, as arata ca ultimul interlop"
Duritatea e o trăsătură de caracter. Un bărbat dur nu arată într-un anume fel, duritatea se arată într-un caracter ferm.