@Thunder nici nasu nu-ti mai este afara, te-a indesat @Rosinata tot, ce-i drept de mancarime se scapa numai cand se scarpina adanc.
Spuneai ca ai citit despre asta. Bine, dar afla ca lumea asta-i plina de oameni care dezimformeaza voit prin tot felul de aberatii, atat pe virtual, cat si in realitate. Sa gandil rational problema. Orgasmul are loc in momentul in care esti excitat, deci un sentiment placut. Un om, care simte ca i se obstructioneaza caile respiratorii, crezi ca se mai poate excita? Eu nu cred, cel mai probabil se panicheaza, ori cand te panichezi, numai de erectie nu mai putem vorbi.
Recent am auzit de cineva pe site, la care se manifesta acelasi efect cind bea lapte.Dar acum daca ma gandesc mai bine, nu cumva lantul de aur de la gat era prea strans, sau gulerul camasii?
Am auzit si eu de la cineva chestia asta. I-a zis omuletul ca se duce sa se spanzure si s-a tinut de cuvant. Cica plecase din aceasta viata cu mataranga sculata. E doar din auzite, nu am asistat la eveniment, din fericire.
@Rosinanta. Pe atunci tot in calduri erai? Nu ti-a trecut nimic prin cap?
Ok. Inteleg, stimate doamna (sau vrei sa iti zic domnisoara?). Respectele mele pentru ca imi dai importanta la randul tau.
Si cand te gandesti ca unii oameni pun intrebari de genul asta la categoria "Stiinta si filozofie".
@_@
in fine.
Bafta!:]
Daca vii cu intrebari de astea la bodega din sat risti sa te dea afara
praful s-a ales de TPU
Offf, nu la asta ma refer.la sado-maso. spanzurat pe bune mai.am citit nu mai stiu unde.
Offf, ce nu vreti sa intelegeti, nu mai ziceti nimic macar, am zis spanzurati pe bune, nu stransi de gat, ce nu intelegeti, mai bine nu mai ziceti nimic daca faceti misto
Nu stiu daca spinzurat e asa dar am vazut cu o colega o autopsie la locul sinuciderii, dar autopsia i-au facut-o acasa in sat si, cum eram marisoare (14 ani), am vazut ca era in erectie puternica pentru ca au legat-o pina la urma de picior si noi ne dadeam coate si rideam mocnit.Tot ce pot sa-ti spun este ca omul murise inecat.
Am invatat la medicina legala ca se mai intampla sa te exciti atunci cand esti sufocat sau spanzurat.Deci nu e un mit. Chiar Nicolae Minovici a experimentat pe propria persoana strangularea si a confirmat. De altfel, pe acest fenomen se bazeaza si unele practici sexuale ce implica sufocarea sau strangularea.
Un stimul brusc a măduvei spinării poate declanşa o erecţie ca răspuns a spanzurarii. De asemenea, un traumatism toracic la nivelul măduvei spinării declanşează blocarea sistemului nervos central la o erecţie. Erecţia ulterioară este o acţiune reflex necontrolabilă. Bărbaţii care au suferit astfel de leziuni de cele multe ori au erecţii de diferită duritate şi durată. Acest lucru s-a observat la decesul bărbaţilor, după o suspendare a corpului. De asemenea, poate apărea şi la animale
Draganescu_Gigel_1990 întreabă:
LisaJulie întreabă: