Ce inseamna voodoo pentru tine? si cum sa functioneze? ce stiu eu e ca e o religie. nu ai ce incerca daca nu treci la ei.
Nu am incercat, fiindca mi se pare o optiune egoista sa transmiti energii negative in spatiu si sa incerci sa manipulezi anumite lucruri care nu e normal sa fie sub controlul tau.
Nu prea cred că funcţionează. Mă rog, eu merg pe principiul "merge/există dacă şi crezi în el". Dar mai degrabă, cam ca toate ritualurile, este doar de formă, plus că noi nu avem "în sânge" credinţă pentru aşa ceva.
Buna.
se spune ca functioneaza, acum depinde de circumstante, de hazard si de pasiunea cu care se practica.
cunosc pe cineva care practica voodoo si pot spune ca ei i a mers. a facut o papusica in care a pus par din parul unei colege [noroc ca ii cadea mult par tipei]. nu stiu daca e din cauza asta, dar, prietena mea, avand ciuda pe tipa aia, a inceput sa loveasca papusica de podea... dupa vreo cateva zile fata aia a cazut pe scari la scoala si si a spart capul.
nu stiu daca e din cauza asta, pate a fost doar o coicidenta. eu tind sa nu rced in astea, dar uneori viata bate filmul.
poti incerca sau sa cauti pe net. desi eu zic ca daca urasti pe cineva poti sa ii tragi o mama de bataie sau sau sa ii faci rau prin alt mod decat sa strici papusi aiurea