Este o realitate.Cu mii de ani in urma Dumnezeu ne prevesteste prin Cuvantul Sau ca va veni vremea cand fara acest semn nu vei putea sa cumperi sau sa vinzi.Cine va primi acest semn, isi va vinde sufletul satanei.Si la urma toti cei care au primit semnul, se vor imbolnavi si vor fi chinuiti in iazul de foc o vesnicie.Cititi la apocalipsa 13.In urma cu cativa ani ni se parea imposibil asa ceva, insa acum vedem ca tehnologia este asa de inaintata, incat acest cip deja exista. Dumnezeu sa ne ajute sa nu primim acest semn.
Cine va baga in cap toate prostiile? Acei oameni in toata firea care nu vor sa se maturizeze de parca ar fi martieni? Nu va mai umpleti capul cu toate prostiile ca va fura realismul! Realitatea ii alta, fiti realisti daca vreti sa ganditi bine si sa fiti constructivi.
Ar trebui sa te faca sa intelegi cit poate fi de adevarat tocmai situatia de acum. Cind a fost scrisa chestia cu Antihiristul in Bibile impreuna cu semnul atasat pe mina dreapta sau pe frunte, oamenii nu prea circulau ca acum, mergeau eventual pe distante de cel mult citeva sute de km, nu se circula ca acum, si asta insemna o "divizare", oamenii nu aveau contact ca acum, sa iti fie usor sa tii o legatura de aici cu cineva din America sa zicem. Era o chestie f indrazneata sa spui ca in toata lumea se va intimpla un lucru cind "lumea a devenit un sat mai mare" (ca sa ma exprim cu cuvintele unui fost profesor) doar in ultimele decenii. Mai mult, chestia cu implantul cipurilor, care arata ca este posibil sa se intimple exact cum spune Biblia, ar trebui sa dea de gindit. Eu cred ca inca nu s-a ajuns acolo, dar ceea ce se intimpla in lume, daca e sa stai si sa analizezi "la rece", incepe sa dovedeasca ca toata chestia din Biblie nu e doar o poveste, ci ca poate deveni ceva extrem de real, si ca lucrurile chiar intr-acolo se indreapta.
Ingerul Digital e o porcarie la fel de mare ca Zeitgeist-Greatest Story ever told.
Chestia cu 666 de asemenea.
Cipuri 666?
Eu nu mi le bag, mai bine mor decat sa am chestiile alea in mine!
Daca ajung la noi...
*se apuca si sapa groapa in pamant*
sap o groapa sa ma ascund de satanisti
acum serios
nu cred
Am vazut documentarul ala, de vreo 8 ori, am citit in prostie despre asta. Si da, dragii de americani deja au cipuri implantante. IN curand vor ajunge si in Romania actele biometrice. Dar e la alegerea fiecaruia pana la urma, daca asa vor"masele" asa se va intampla. Si cum noi avem un conducator al dracu de "luminat" sunt sigura ca peste un an eu voi avea permis de conducere biometric.dar asta e Romania, cu Base la putere
Nu stiu dar mi-a fost prea frica sa ma uit, zicea ca trebuie sa ma inchin si sa fac semnul sfintei cruci deci... :-ss
Si despre intrebarea ta... Decat astepata Dumnezeu va sti si timpul iti va arata...
Da,dar nu sunt sigur 100%, stiu ca au aparut deja, prin 2009 in America, doar ca la noi nu au aparut inca(subliniez).Ne vor implanta cipuri 666 in mana sau frunte si ne vor monitoriza non-stop(Cica pentru o securitate mai buna),vor veni si la noi pentru ca si conducatorii nostri fac parte din Masonerie. Poate nu-i adevarat ce-ti spun, repet, nu sunt sigur 100%!
AvalohAlyn întreabă: