Visul are particica lui benefica, insa este cu doua taisuri, in aproape toate cazurile este o amanare in confruntarea cu realitatea, care de regula e negativa visului. Aspiratiile inalte te ambitioneaza si canalizeaza spre reusita, in castigarea unei pozitii erarhice favorabile peste medie. Fără ambitia aspiratiei omul nu se ridica, ci rămâne doar la nivelul visurilor amăgitoare care nu se implinesc, cu foarte mici exceptii intamplatoare, conjucturale a ceea ce numim noi noroc s-au bafta.
Doar daca ai vointa puternica ca sa te ridici daca pici.
Mai este si a doua categorie "orice vis devine realitate daca esti tampit".
Da eu zic ca este bine sa visezi si sa ai aspirati inalte, dar daca visezi prea mult si visulnu s indeplineste s-ar putea sa ai de suferit!
Eu consider ca Da, este foarte bine sa visezi si sa aspiri la ceva maret, dar trebuie totusi sa rami macar putin cu picioarle pe pamant :X. Oricum cred ca daca ai aspiratii inalte trebuie sa si muncesti multe pentru. ati atinge scopul
Ce ar fi oare oamenii fara vise pentru care sa lupte? Da, cred ca este bine, este unul din lucrurile care dau sens vietii tale, care te motiveaza sa lupti. Insa si acele aspiratii sa fie cat de cat realiste, nu sa visezi sa ajungi imparat daca tu esti om de rand.
Da,atunci cand te cunosti pe tine insuti,iti stii calitatile si defectele,plusurile si minusurile,asa te poti completa,si intr-un final, da, iti poti atinge visurile cele mai indraznete.
Sigur ca da!Pentru ca orice vis poate deveni realitate si uneori iti da putere si incredeare in lucrul pe care ti-l doresti!
E bine, chiar foarte bine...da de cand tiam vazut poza nici sa dorm nu mai pot :-& x_x x_x
E bine sa ai aspiratii inalte dar, nu sa visezi la ele ci sa faci tot posibilul sa le realizezi!
Da,este bine sa visezi si sa ai aspiratii inalte, dar sa fie totusi realiste.Altfel risti sa bati campii intr-o reverie din asta bolnavicioasa.Este bine sa-ti fixezi obiective indraznete, dar pe masura puterilor tale fiindca altfel risti sa fii dezamagit si sa-ti pierzi si increderea in fortele proprii
Da, din moment ce ai aspiratii inalte faci tot posibilul sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Pentru mine, scopul de a avea un job foarte bun, si un viitor mai mult decat decent, ma mentine pe linia de plutire si ma face sa-mi deschid ochii in ceea ce priveste scoala.
Nu e rau sa ai aspiratii inalte, depinde de mijloacele pe le folosesti ca sa le atingi, pot sa te faca ne-om.
Cât timp sunt realizabile şi faci ceva pentru îndeplinirea lor, da, evident, este foarte bine.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, eu cred ca este bine sa avem idealuri inalte, si sa facem tot posibilul sa le atingem.Macar vom reusi sa ajungem cat mai aproape de ele.
Da. Cu cat tintele tale sunt mai sus vei ajunge sus nu atat de sus dar pe aproape.