Sigur ca da, doar ca majoritatea se mint spunand ca e exact invers
@Elianna, ai fi surprinsa cat de manipulatoare poate fi religia sincer
Tu, eu si ceilalti suntem creatia lui Dumnezeu nu invers.Omul nu poate crede in ceva ce nu exista, cel putin majoritatea oamenilor.Cum asa? Propuneti sa crezi in Superman sa vezi daca poti. Dumnezeu exista, nu sunt argumente care sa arata contrariul.
Nu cred ca am intilnit blasfemie mai mare. crezi ca tu l-ai facut pe Dumnezeu? ai cumva puteri nelimitate? cum ar putea ceva limitat sa creeze ceva infinit? iar cu privire la limitele omului, cred ca poti vedea multe imperfectiuni in jurul tau, oricind, oriunde, in oricine, daca in tine nu le vezi.
Nu esti prea destept, nu-i asa, vali? deci Maria este o curva pentru tine? puteai sa-l urmezi pe Pascal, sa crezi ca daca il iei pe Dumnezeu ca adevarat nu pierzi nimic in caz ca nu exista, iar daca ai dreptate cistigi totul, dar tu trebuie sa incerci sa darimi totul, sa dovedesti ca tu stii tot si toate, nu-i asa? asta te-ar multumi, sa fii tu Dumnezeu? din pacate nu esti, din pacate pentru tine, din fericire pentru mine. deci imaculata conceptie este curvie pentru tine? aminteste-ti asta pentru cind ai sa mori, cind ai sa fii batrin, si carnea ta va tipa pentru o speranta a lumii de apoi. doar adu-ti aminte de opinia ta de acum, si sa nu indraznesti sa-ti schimbi opinia pina atunci, asa cum lasii ca tine fac. sau cind parintii tai vor muri, sau copiii tai, oricine la care tii, si vei fi disperat sa-i crezi intr-o lume mai buna. aminteste-ti de ceea ce crezi despre Dumnezeu acum.
Nu. Este invers, omul este creatia lui Dumnezeu! Sau poate vrei sa spui ca atatea miliarde de oameni cred intr-o inchipuire?
Poate sa mi spuna si mie cineva daca vede vreun continut ilegal sau obscen in urmatoarea intrebare? 'Am sa-mi dedic inca doua minute din timpul meu pretios pentru a pune inca o intrebare as zis crestinilor care au raspuns la intrebare anterioara 'Este dumnezeu creatia Omului', Se pare ca o mare parte dintre voi a-ti citit biblia unde probabil a-ti cautat lecti morale si calitati literale Si tot o mare parte dintre voi prespun ca a-ti inteles ca Maria a fost casatorita legal cu Iosif, Insa Iosif fiind un baiat fain a ales sa nu se culce cu Maria, Cu toate ca omul o iubea la nebunie,, omu a ales sa nu se culce cu ea in noapte nunti si nici in noptile urmatoare, Pina intr-o zi cind Maria a ramas insarcinata cu Isus, Deci cu alte cuvinte Maria a avut un amant Pe care noi il numim dumnezeu, Intrebare mea este De ce cind dumnezeu o arde aiurea cu femei maritate se numeste duh sfant, Iar cind un barbat ce se culca cu vecina se numeste Curvie?
@cornel baiat frumos, Da-mi voi sa-ti spun ceva legat de d'ul de care vad ca te aprinzi tot timpul, 1-dumnezeu este cel care ma va putea judeca La judecata de apoi, NU tu. Motivul pentru care folosesc litera mica cind ii scriu numele este un motiv intemeiat. Cimitire in jurul lumii sunt pline de soldati cu creierul spalat Care au murit convinsi ca dumnezeu este de partea lor.Soldatii americani cred ca dumnezeu e de partea lor. Soldatii irakieni cred ca e de lor, Cineva va fi dezamagit Oare toti vor fi? Azteci sacrificau 80 de mii de oameni la o singura ceremonie religioasa. Ce crezi ca se inaugura? un templu. Oriunde ai fi pe pamintul asta intr-o incapere unde cu tine sunt inca 5 oameni Unde fiecare poarta o caciula diferita, turban, chipa, palarie, etc,, Sansele sa va luati la omor sunt foarte mari, Tu chiar crezi ca de ar fi existat un dumnezeu ar fi lasat lucrurile astea sa se intimple? el nu existaNiciodata nu a existat si niciodata nu va exista, decit in mintile a o mare partea dintre oamenii de aici, Si asta pentru ca multora le place idee de a fi superstitiosi, Cred ca asta le da un confort si o liniste ca undeva dupa viata va exista ceva mai bun decit aici, Eu am unele reguli Prima dintre ele este NU Cred in nimic ce gurvenul sau religia imi cere sa cred. Success
Cei care primesc STUPID Sunt IN EXCLUSIVITATE cei care nu pot trece peste bariera psiologica ce le-a fost instalata inca din primii ani ai vietii, indoctrinata, pre-conceputa, pre-gandita de o gasca de oameni intelepti undeva in urma cu 5000 de ani, Care le-a fost implantata / setata undeva in mijlocul creierului Bariera peste care foarte multi dintre acesti grammy award winners nu pot trece, S-a comparat creierul omenesc cu unul dintre cele mai mari computere din lume - cel numit Cray Un exemplu chiar daca acest computer ar efectua patru sute de milioane de operatii pe secunda, lucrind neintrerupt timp de o suta de ani, tot nu ar putea realiza ceea ce creierul uman realizeaza intr-un minut. Cei care isi blocheaza mintea 'computerul' la primitiva versiune Fara macar sa admita ca alte 3000 de versiuni noi au aparut, Versiuni care sunt mult mai bune Mult mai performate si mult mai productive decit prima, Primesc o bifare din partea mea in casuta rotunzica sub care scrie STUPID,
Îhh...Omul este creaţia lui Dumnezeu! Dumnezeu, la început cu majusculă că nu e un nume de animal de companie, ca să scrii cu literă mică! Oricum, şi ăla se scrie cu literă mare, că e nume!
Oameni buni! fiti mai selectivi cu intrebarile si raspunsurile! nu va jucati cu forte si legi pe care nu le cunoasteti! e ca si cum v-ati arunca intr-o apa adanca fara sa stiti sa inotati! va doresc numai bine!
Oameni buni. Am decis sa ma implic in disputa acestei chestiuni. Multi care zic ca e imposibil ca D-zeu sa fie creatia omului de fapt nu stiu la ce se refera vali(ps: puteai sa fii mai explicit). De fapt da, inclin sa cred ca oamenii l-au inchipuit pe D-zeu, rod al imaginatiei lor destul de bogate. In lume nu exista numai D-zeul ortodox, cel catolic, penticostal, etc exista miliarde de d-zei pentru ca fiecare si-l schiteaza pe D-zeu asa cum vrea. Chiar si ateii isi pot face o idee despre un d-zeu ascuns, poate prea misterios pentru a fi aratat oamenilor. Unii ar putea zice ca exista D-zeu, dar religia e o miciuna. Nimic mai adevarat din punctul meu de vedere. Pana la urma religia e creatia oamenilor. Daca intr-adevar ar exista D-zeu, cu siguranta multe din trasaturile si rolurile lui au fost inventate.
Inca o parere pe care as vrea sa o impartasesc e ca ar fi mult mai bine in lume daca nu ar exista nicio religie. E una dintre marile probleme ale omenirii din cele mai vechi timpuri, daca nu cea mai mare. Cele mai numeroase conflicte au aparut din cauza acestei deosebiri intre oameni: Inchizitia, cruciadele, razboaiele din Ierusalim, ''orasul sfant'' a 3 mari religii: crestinismul, islamul si iudaismul. Cel mai important lucru in lume e ca fiecare sa respecte legile morale si ar fi pace pe pamant, dar cum oamenii sunt asa cum sunt, e imposibil, religia fiind doar un alt motiv de disputa intre ei.
Asa cum crestinii ziceau ca zeii sunt inventati, D-zeu de ce nu ar fi? Dintotdeauna omenirea a simtit nevoia sa se simta protejat de cineva, mai presus de aceasta lume si sa faca ceea ce ei nu pot. De aceea D-zeu a fost creat si pentru a manipula marea de oameni care au putut fi mai usor de manevrat pe fondul credintei. Astazi religiile si-au pierdut din putere datorita descoperirilor stiintifice. E mai bine asa, desi civilizatia incepe sa apuce drumul fanatismului sau al teribilismului datorita libertatii oferite, deci o bulina neagra pentru societatea de azi.
As putea spune mult mai multe despre orice legat de religie sau despre D-zeu. Daca aveti contraargumente, va rog sa le postati.
Daca scrii cu D mic.inseamna ca.nu stii ce spui.
mai intai.scrie cu D mare.si dupa aia pui astfel de intrebari
Acele cateva persoane care stiu raspunsul la intrebarea asta nu vor ca tu sa stii raspunsul, deci inclin balanta catre inexistenta lui Dumnezeu
Omul este creatia lui DUMNEZEU si nu inteleg de ce ia-i dat fundita acestui Teddy
Imi este mila de tine si de faptul ca renegi numelui lui Dumnezeu! Imi este mila de ceea ce te va astepta dupa ce ai sa mori! Mila. Nimic altceva.
Omul este cretia lui Dumnezeu si nicidecum invers!
Daca tu esti ateu e religia ta si o respect!
Nu in niciun caz. nu are cum dumnezeu sa fie creatia omului cand omul este creatia lui dumnezeu
Omul este creatia marelui arhitect al universului!
iar Dumnezeu e in fiecare din noi nume creat de om!
Nu e creatia invientia omului, cu toate ca ar fi posibil o inghipuire de`a noastra
CIICriss întreabă:
User252426 întreabă: