| EmaS a întrebat:

Este educatia necesara pentru a garanta succesul in viata ?

Răspuns Câştigător
| Hannibal_3697 a răspuns:

Da, este necesara, sunt multi oameni care recunosc și prețuiesc educația. Aprecierea unui singur astfel de om valorează mult, mult mai mult decât a o suta de oameni care și-au cumpărat educația cu euro. Cel puțin pentru respectul de sine, da, este necesară. Si cu timpul, poate va veni vremea cand educaţia şi cultura isi vor relua locul meritat.

87 răspunsuri:
| saidkique a răspuns:

Nu. Daca tactu e patron la o firma de gunoi, si are actiuni la alte 20 si mai are si 3 cluburi baruri si restaurante, inca un hotel si o pensiune la munte, poti sa stai in cap pe biroul primarului si dup-aia sa ii dai o flegma si sa ii zici marsi acara ca vreau si eu sa vad cum e deci... A! tu zici asa in general. haha credeam ca zici Este educatia necesara pentru a garanta succesul in Romania... in viata da este.

| Marcelino a răspuns:

E necesara.
Dar nu si suficienta.
...mi-aparut bine.

| Eu_4595 a răspuns:

Ma.Toti spuneti ca Becali e analfabet nu stiu c ***.Dar omu` a fost destept sa invensteasca unde a fost cel mai profitabil pentru. el. si a stiut sa se foloseasca de ce i`a lasat tacsu`. Acum voi toti cu teoria.Omu` a fost si este descurcaret. Unii dintre voi muriti de foame in casa.si ala e pe la Saint-Tropez cu familiaoh go on

| SamSon a răspuns:

Nu, nu este necesara! In multe cazuri depinde si de alti factori, succesul multora vine de la sine din lucruri nesemnificative.

| BubblesDoubleS a răspuns:

Sincer vad ca in zilele aceste nu.
Adica nu vezi cum toate persoanele "pitipoance" nu gasesc cuvantul potrivit sau idoti ce apar la tv peste noapte si devin bogati, in concluzie obstin ce vreo desi n-au nici 8 clase?
Acum tot au succese pentru prostimea lor, iar altii castiga si mai si pe urma lor.
Educatia este necesara pentru a nu fi luat peste picior. Eh, oricum vorba aia daca esti prost n-ai cum sa-ti dai seama daca-ti bate joc cineva de tine nu? Desigur a fi un invatat e lucru mare.
Pacat ca prostimea se inmulteste mai rapid...Couf is prea multe de zis.

| mgxxtreme13 a răspuns:

Da! pentru ca toti manelari au Amg-uri si S-class: |

| WalterWhite a răspuns:

Utila dar deloc necesara e mai mult un atu un plus.

| starmaker a răspuns:

E necesara, dar nu suficienta.

| Damon_8513 a răspuns:

Este necesara educatia dar nu pot zice 100%.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Da,sigur ca da, nu poti sa mergi la un curs cand tu nu ai nici cei 7 ani de acasa,nu vorbesc de o persoana anume,dar spun asa in general.
Sunt de acord cu raspunsul utilizatorului DarkVampireGirl.
Dar,are dreptate si Calatorintimp deoarece,chiar asa e,nu iti poti hranii familia cu diplome, medalii s.a,-"Trebuie sa ai intelepciunea de a pune in practica tot ceea ce ai invatat pentru a reusi, altfel vei sta pe mergine"
Asa e.

Răspuns utilizator avertizat
| muhuaxela a răspuns:

Da evident ca e necesara!

| AFR81 a răspuns:

Ce intrebari prostesti pui si tu...Normal ca educatia este necesara, vezi tu vreun boschetar sau vreun needucat care nu stie sa scrie si sa citeasca undeva sus? Pui niste intrebari sa te afli in treaba...

| johnny_2986 a răspuns:

Educatia.da este.adevarul e ca sunt multi care nu prea au ce face cu ea.trebuie sa ai si putin noroc in viata ca sa realizezi ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este necesara in viata dar nu garanteaza deloc succesul. Numai bine.

| Byucc a răspuns:

Normal ca da

| Kamakura a răspuns:

Nu,decăt puţin... puţin mai mult, Deoarece eu invăţ bine si îmi ia părinţi multe chesti

| cristicosmin2226 a răspuns:

Sincer nu stiu, aceasta intrebare mi-a pun si eu mereu

| mariaWoW a răspuns:

Ei bine, eu nu cred ca este necesara avand in vedere oamenii din jurul nostr.

| Andrei0510 a răspuns:

Da! Ca in vorba aiabig grinaca ai carte ai parte!

| isauranick a răspuns:

Ardnaxur lasa-ma pe mine cu bacul tau. zici ca sunt analfabeti si nu stiu cum dk nu stii mai bine taciwinking toti vorbiti de bac ca s-a picat pai de aia se inchid facultatile ca nu se ia pentru ca ne conduc niste dobitoci care ne cer noua sa stik dar ei nu stiuwinkingoh go on Romaniaoh go on o sa plece toti nu o sa mai aiba putere de muncawinking

| Vlad93 a răspuns:

Da este necesara

| secsilicioasa a răspuns:

Da ESTE.Educatia iti asigura respect de sine, integritate si multe aprecieri din partea oamenilor cu respect de sine. Daca stii cum sa te comporti sa vorbesti esti apreciat deci ai si respect astfel iti constituiesti si reputatia.DEci nu neglijati Educatia!

| 阿雷克桑德拉 a răspuns:

Buna. din punctul meu de vedere, referindu-ma strict la succesul meu in viata, tind sa cred ca educatia este necesara pentru a aveaa un loc mai sus in societate. dar vazand atatea cazuri in ziua de azi, o lume plina de inculti, analfabeti, vedete aparute peste noapte fara sa aiba un IQ mai ridicat, parerea mea este ca succesul acestor persoane nu este datorat educatiei. nici celei de acasa, dar nici celei primite in scoli, licee de-a lungul timpului. succesul si faima lor se datoreaza banilor, prostitutiei, si in mare parte a prostiei de care dispun.imi pare foarte rau ca tara noastra este dominata in majoritate de prostie! si ca exista atatia oameni inculti, care nu au vointza de cunoastere, si de a descoperi noi orizonturi in ceea ce priveste cultura si educatia.

| RaPpErBoY_7155 a răspuns:

Da. Ai carte, ai parte

| andrei234 a răspuns:

Ce educatie tanti? Scolastica? Personala (particulara)? De familie?

| adaanda a răspuns:

Este foarte important sa ai educatia necesara, altfel din punctul meu de vedere consider ca nu ai sanse sa reusesti in viata asta pe cont propriu.Insa esential este norocul, sincer.happy

| Cdzgariat a răspuns:

Da este foarte necesara, deoarece modul
în care elevii chestionati percep rolul scolii în devenirea lor sociala spre modelele
exprimate: 33, 8% dintre elevi percep scoala ca fiind utila în pregatirea pentru viata
sociala si profesionala. Acest procentaj se obtine însa prin cumularea raspunsurilor din
mai multe categorii – scoala este utila, în general, prin: pregatirea intelectuala, educatia
oferita, cultura, pregatire pentru munca / viata, pregatire pentru comunicare / relationare,
pregatire psihica si fizica si educarea comportamentului. Exista, însa si elemente din
viata scolara care-i nemultumesc pe elevi. În primul faptul ca scoala nu ofera modele saunu este interesata de modelele elevului. De asemenea, elevii sunt nemultumiti de faptul
ca scoala nu are legatura cu viata reala sau nu ofera informatii utile / concrete si ca nu este
centrata pe elev si pe nevoile si interesele lui specifice (35, 8%). Credem ca trebuie sa ne
puna pe gânduri faptul ca profesorii nu sunt modele pentru elevii lor decât în foarte
mica masura si nici nu sunt interesati de modelele pe care le au elevii.Concluzia este ca succesul ti-l faci cu mana ta, si este foarte important in viata oricarei persoanehappy.

| CGUL91 a răspuns:

Educatia DA! Scoala nu...

Întrebări similare