| EmaS a întrebat:

Este educatia necesara pentru a garanta succesul in viata ?

Răspuns Câştigător
| Hannibal_3697 a răspuns:

Da, este necesara, sunt multi oameni care recunosc și prețuiesc educația. Aprecierea unui singur astfel de om valorează mult, mult mai mult decât a o suta de oameni care și-au cumpărat educația cu euro. Cel puțin pentru respectul de sine, da, este necesară. Si cu timpul, poate va veni vremea cand educaţia şi cultura isi vor relua locul meritat.

87 răspunsuri:
| MirelaMirela a răspuns:

Da este necesara ca si mancare si apa daca nu ai educatie esti mort de foame.
Daca ai educatie esti mai civilizat sipoti sa te duci in lume sa cunosti oameni dar mai e ceva care trebuie pretuit daca esti educat viitorul iti este garantat mai bun decat un om care n-are educatie.dar in Romania nu sunt multi cu educatie in politica sunt ciobani si au ajuns in politica inculti cum e funeriu scuze pentru cai care-l adora psper ca te-am ajutat

| emil_5362 a răspuns:

Da

| MishaQuinn a răspuns:

Categoric,DA!

| gabytzufasted a răspuns:

Da

| Anamaria97_2847 a răspuns:

Da, normal♥

| Pshiholog a răspuns:

Gandeste-te ca esti la birou,iar seful tau te bate la cap,te streseaza,iar tu,daca nu ai educatie,esti necioplit cu el,incepi sa il injuri si sa faci alte chestii si risti sa iti pierzi slujjba.Iar in exemplul de mai jos, Becali intr-adevar este un om celebru, dar toata lumea il batjocoreste si spune ca e un bou si jumatate.In momentul de fata, tu decizi ce este bine si rau

| VutcariovEmilia a răspuns:

Da,este necesara, deoarece este dupa parerea mea cea mai de pret.Pe om foarte greu este sa-l educi din nou, dar uneori este imposibil.

| vox a răspuns:

Educatia e foarte importanta pentru a urca pe scara valorilor in societate,multi o confunda cu intelepciunea.Dar nu uitati un lucru: nu iti poti hrani familia cu diplome, licente, doctorate.Trebuie sa ai intelepciunea de a pune in practica tot ceea ce ai invatat pentru a reusi,altfel vei sta pe mergine si vei carcoti oameni gen Becali sau Vanghelie ce nu au educatie dar au intelepciunea nativa de a se descurca in viata. Concluzia?: poti sa ai zeci de facultati terminate, daca nu ai intelepciunea de a folosi inteligenta acumulata si educatia primita in directia prosperitatii si afirmarii tale, totul e un fiasco

| anonim_8734 a răspuns:

Educatia este esentiala deoarece in fata oamenilor cu functii inalte nu ai cum sa ajungi, si cu atat mai putin peste ei, daca nu ai educatie.Nu garanteaza succesul neaparat, mai trebuie cateva calitati, insa fara aceasta este aproape imbosibil sa ai succes in viata.

| soloyo a răspuns:

Doar un om educat stie ce vrea de la viata si reuseste cu mult efort! Deci da, este foarte necesara!

| 19961996 a răspuns:

Da,pentru ca un om educat poate sa ajunga si la munca de jos si la munca de sus dar un om needucat nu poate face decat munca de jos.

| Mihai_6441 a răspuns:

Nu, nu este necesara, depinde

| cipcirip_5821 a răspuns:

Nu, eu cred ca ai nevoie si de foarte multa vointa(incapatanare) si noroc.

| ralu_1134 a răspuns:

Da este necesara educatia, fara educatie nu poti ajunge nicaieri, doar la necazuri.

| fredy_4678 a răspuns:

Da daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaa

| AdeLy a răspuns:

Da, este necesara.Pentru ca odata ce ai facut scoala altcumva vorbesti, altcumva te porti, si te dezvolti intr-un fel mai frumos decat ceilalti daca citesti sau daca te preocupi mai mult de educatia ta.Asa sunt toti copii care din prima clasa a vietii lor sunt ca niste flori care trebuie inflorite prin cuvinte frummoase si prin invatarea cum sa se comporte in societate:X

| SimonVlad a răspuns:

Da dupa parerea mea este foarte necesara

| stefanel2000N a răspuns:

Este necesara pentru ca daca un om oarecare nu are educatie nu ajunge nimica in viata va ajunge un gunoier daca si ala va ajunge laughing

| Katalyna2011 a răspuns:

Da,este necesara!

| Seely a răspuns:

Da este, dar depinde la care educatie te referi...

| mikaela_6356 a răspuns:

Normaaaaaaaaaaaaal

| g30rg3_9729 a răspuns:

Cu siguranta, DA!

| andreea_1072 a răspuns:

Da foarte necesara

| vasile_6298 a răspuns:

Depinde, poti sa ai "noroc" si sa castigi la loto. Sau poti avea o educatie prin care ai sansa de a lasa ceva omenirii, leacul pentru SIDA, sau altele, si astfel istoria o sa isi aminteasca de tine. Daca vrei sa fi un Gigi Becali in schimb, nu cred ca ai nevoie de mare educatie. Acum depinde numai de tine ce vrei de la viata.

| Lorette_4233 a răspuns:

Da

| ionelabadea a răspuns:

Da este necesara educatia in viata orcarei persoane...

| dRAGOs_9790 a răspuns:

Desigur.

Întrebări similare