anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este invidia un lucru normal sau nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Defineste "normal"!

25 răspunsuri:
| antoniaroberta a răspuns:

Depinde in ce situatii...

| ღNameღ a răspuns:

Este, pentru ca e pur si simplu o emotie, un sentiment.E normal. logiclaughing

| rodicutzaaa a răspuns:

Cateodata este necesara...

| Reek54 a răspuns:

Da, este normal... dar nu si bun.

Abh
| Abh a răspuns:

Dupa parerea mea nu, este apanajul oamenilor nefericiti, neimpliniti.

| basexcu a răspuns:

Daca te roade, nu!

| Elena1234456 a răspuns:

Eu cred ca este putin normal, invidiind iti doresti sa evoluezi, iti doresti ceva mai bun pentru tine.

| thelordofthedrinks a răspuns:

Da.este

| adriangabor92 a răspuns:

Da

| xt9000 a răspuns:

Este normal. oricare dintre noi a fost invidios pe cineva sa ceva.dar este si un pacat.in fata lui dumnezeu e un pacat.dar pentru noi e foarte normal

| lemmon a răspuns:

Poate fi numit un lucru normalptr ca simtim asta cu totii.cel care afirma ca nu a invidiat niciodata pe nimeni cu siguranta minte.invidia, in fata Lui D-zeu e un pacat,, dar noi nu luam asta in seama.asta e, astia suntem.eu sunt uneori invidioasa pe cei de langa mine, recunosc.:*bafta! sper sa ai sentimentul asta cat mai rar!

| veronica a răspuns:

Toti oamenii sunt invidiosi,e normal, dar invidia se leaga cu gelozia si rautatea.e normal sa fii invidios dar dar daca vrei sa-ti faci viata mai usoara si mai frunoasa e mai bine sa crezi ca in lume exista nedreptatea(din punct de vedere economic, dragoste si viata in general adica soarta)e mai bine sa consideri ca e nedreptate decat invidie.lunea e mare si exista nedreptate oriunde asa ca si putinul bun pe care-l ai trebuie sa-l pretuiesti si sa fii mandr de el.asa e lumea.

| Nooooooonameee a răspuns:

Da

| Noctzia a răspuns:

Este un lucru normal.
Pentru ca toata lumea o data si-o data o sa fie invidoasa pe cineva indiferent daca ii e prieten sau nu. Adica nu exista persoana care sa nu fie invidioasa.

| Minks a răspuns:

Fiecare om a fost invidios pana acum, deci e ceva normal dar nu e un lucru bun.

| dexro a răspuns:

Este un lucru normal ce este recomandat sa il elimini pe cat de mult posibil deoarece in primul rand te consuma invidia, iar in al 2-lea rand este posibil ca multi oameni sa te evite din cauza asta. Ii lupta cu natura noastra... asta e... big grin

| imadalinai a răspuns:

Draga Jelli, sunt mai mult decat sigura ca invidia nu este un lucru bun... poate ca uneori esti incercat de acest sentiment, dar sa stii intotdeauna ca nu este folositor si binevenit pentru sufletul tau. Pe moment esti tentat sa zici ceva din invidie, dar apoi, dupa ce ai reflectat mai mult asupra situatiei vei descoperi ca ai fost orbit de ispita unei clipe efemere...In ceea ce priveste normalitatea, pot afirma ca este pentru mine in unele situatii o traire normala. Desi sunt constienta ca nu ar trebui sa-mi treaca asa ceva prin gand vreodata, viata ne incearca in multe privinte, iar atunci cand te simti dezamagit si parasit poti face multe greseli. Cu toate astea, nu te ingrijora! Fiecare dintre noi se iveste de aceasta primejdioasa invidie la un moment dat, dar important este sa constientizezi repede ca nu iti aduce bine in special tie insutihappySper ca ti-a fost de folos, Madalinahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invidia nu este decat o senzatie dureroasa de lipsa. Dureroasa prin faptul ca nu ai, desi intelegi ca poti sa ai, din moment ce altii au. E un lucru normal, dar destructiv.

| Danyelytha a răspuns:

Invidia este in viatz tuturor. aproape in fiecare zi! dar asta nu este foarte binecrying. poti fi invidios/oasa dintr-un anumit motiv. dar foarte raw este cand esti invisios/oasa fara motiv.sad dar orcate motive ai avea nu trebuie sa fi invidios pentru ca s-ar putea sa ai multe de pierdut in viatahappyhappy Asa ca LASA INVIDIA DEOPARTElove struck:*

| WR104 a răspuns:

Invidia este un sentiment inventat de oameni. Exista doar din cauza inegalitatii din punt de vedere financiar si chiar social. Daca tu ai avea tot ce iti doresti iar cel de langa tien la fel nu aveti motive sa fiti invidiosi care invidia de fapt este un sentiment de inferioritate fata de cel care are mai mult decat tine din oricare punct de vedere.

| Vizitiul a răspuns:

Este un lucru normal atata timp cat nu reactionezi impins de invidie. Este normal atata timp cat ai acest sentiment si-l poti controla. Daca ajungi sa nu-l poti controla, denota ca esti anormal intrutotul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este normal omeneste vorbind, dar e nociva si distructiva totodata.

| INSOLINYO a răspuns:

Părerea mea,
Tu, eu și alții am fost/suntem invidioși pe cineva mai bun(i) ca noi.
Deci, este un lucru normal.

Fără invidie nu există ambiție!

| Borgir a răspuns:

Normal ca este.Te-ai nascut cu ea

| sagetator a răspuns:

O parte din cetatenii planetei sufara din cauza invidiei. De ce ala este mai frumos, mai bogat, cu mult succes in societate, are trecere la femei ( sau barbati), este mereu in fata, mai simpatic, etc.Nu ne bucuram pentru un succes al unui concetatean de al nostru. cautam motive fie sa-i scadem valoarea fie, nu a fost cine stie ce. deci...DA, invidia este un lucru normal in lumea in care traim.

Întrebări similare