| OOOLEOOO a întrebat:

"Este mai bine sa mori pentru libertate decat sa ramai sclav toata viata" Bob marley.

Daca aceasta expresie este adevarata, de ce ne lasam manipulatii de societate si religie?

"Acesta este momentul pentru revolutie" -Gambathelenk

Răspuns Câştigător
| Onio a răspuns:

Cu toate ca ceea ce a spus Bob Marley este perfect real, citez:"...MORI pentru libertate...", eu personal as "lupta verbal", pentru a nu exista victime.

Cat despre "revolutie"? Nici o sansa sa mai aiba efect, si de ce zic asta? Pentru ca nu mai exista acea dorinta, ardoare prin care sa fim uniti. Acum doar ne complacem la ceea ce ne ofera "sistemul" acesta vicios.

Cat despre o "posibila revolta" a populatiei, aceasta mai mult ca sigur o sa fie infranta, datorita lasitatii umane prezente, armelor cu care "Sistemul" ne poate doborî, fie acestea arme de foc, sau fie acestea promisiuni false, cu care ne hranim labilitatea si PROSTIA.

14 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Da de ce sa mori pentru libertate si sa nu moara acela care nu-ti vrea libertatea, nu e mai profitabil asa? Daca mori pentru si in numele libertati ce cocar ai rezolvat, doar un mort in plus?

| harciog a răspuns:

As fi schimbat "mori"cu "traiesti pentru libertate".

| SaveTheNature a răspuns:

Eu? Niciodata! Imi cunosc drepturile foarte bine. Si imi exprim nemultumirile la orice ghiseu, si in fata oricarui om care incalca regulile de moralitate umana.
Sunt foarte dur cand vine vorba de drepturile mele de drepturile omului in general.Stiu cand am dreptate. Si sunt gata sa dovedesc asta in fata oricarui politician, om "puternic"

| Onio a răspuns (pentru SaveTheNature):

"Drepturile omului" sunt un amalgam de legi care limiteaza adevarata libertate a acestuia ca individ pe acest pamant.

Si eu imi cunosc "drepturile" care mi-au fost acordate de societate, dar aceste "drepturi" imi limiteaza "dreptatea mea personala".

Da, stiu, fara aceste legi ar fi HAOS, anarhie totala.

Dar atata timp cat nu fac rau celor din jur, pentru ce anume sa fiu limitat la aceste legi?
Aaa, da! Pentru a fi controlat! Deci adevarata libertate individuala este NULA.

| SaveTheNature a răspuns:

Mai e ceva foarte important. O persoana care nu este corecta in general, nu va avea acea putere.
Si de obicei, cei care daca ar ajunge la putere ar face la fel ca si politicienii. -acestia nu au curaj sa iasa in strada, pentru ca nu ii9 vad pe politicieni vinovati de ceva.

| unknownn a răspuns:

Pai eu nu ma las manipulat de religie, chiar imi bag pul*-n ea zilnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manipulati nu stiu daca e bine zis. daca nu cresteai intr-o familie "religioasa" nu erai "religios". asta tine de traditiile familiei.cat despre societate nu ne lasam manipulati ci suntem prostiti cu situatii exceptate.depinde de fiecare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o regula ca trebuie sa ramai sclav toata viata? lucrurile se schimba. mai e o vorba "traieste azi, lupta maine!"
Nu, nu sunt de acord cu asa expresie.

| OOOLEOOO explică (pentru anonim_4396):

''Din istorie am invatat ca cine este sus cade jos iar cine este jos urca sus, totul este facut pentru shimbari iar acum trebuie sa schimbam si noi!'' (Gambathelenk)

| iKronstadt a răspuns:

Poate ca va lasati voi, dar in nici-un caz eu, sau altii asemeni mie. Va lasati manipulati, pentru ca nu va ajuta mintea. Nu aveti sange-n instalatie, si nici gandire logica si obiectiva!
Cand reactioneaza vreunul asa cum este firesc, il condamnati pentru fiecare secunda din viata lui. Ba este xenofob, ba este rasist, ba este homofob, ba nationalist (prea putini cunosc insemnatatea expresiei), ba iubeste discriminarea pe orice plan, ba este pur si simplu nebun!
Normalitatea a ajuns la statutul de anormalitate, acceptata ca si conduita etica si morala in plan social! Minti infectate de incultura, de neadevar, de perceptie indusa, de tot ce este nociv pentru comportamentul normal al omului.
Sunt ceea ce sunt, si nu ma voi preschimba intr-un imbecil, doar de dragul acceptarii persoanei mele in cadrul a cine stie ce societati! Am zis!

| Onio a răspuns (pentru iKronstadt):

Ai zis! Si ai zis bine!

| iKronstadt a răspuns (pentru Onio):

Pai, toti cauta raspunsuri prin colturi, cand de fapt raspunsurile sunt chiar in mijlocul camerei. Asta se intampla atunci cand omul este legat la ochi, si merge pipaind cu mainile peretiiwinking

| Onio a răspuns (pentru iKronstadt):

Da, cam asa este, dar pe mine ma supara faptul ca omul NU este legat la ochi de altcineva, ci mai degraba ca se leaga singur la ochi din comoditate.

Este o vorba specific romaneasca pe care eu personal o DETEST, si anume : "Las-o asa, ca merge si asa...".

Pai nu este chiar asa! Vrem o viata mai buna? Sa ne punem mintile la contributie, si sa luptam in scris, verbal si fizic, nu sa ne complacem de dragul leneviei.

| iKronstadt a răspuns (pentru Onio):

Corect! Am zis!winking