anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal sa-mi fie mila mai mult de animale decat de oameni?

50 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Probabil doar ai ajuns să cunoşti foarte bine omul...
(animal şi el, apropo)

| blueheart a răspuns:

"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
happy

| Purec a răspuns:

Da este normal, animalele merita mila, oamenii nu.

| RoseOfTheFire a răspuns:

Logic animalele nu te tradeaza pe cand oamenii nu te poti increde in ei.

| Amaluna a răspuns:

Da.Cred ca ori tot vezi animale ranite si iti pare rau pentru ele, dar stii ca sunt ranite de oameni ori crezi ca ele merita mai mult sa fie salvate ori etc.
Nu-i nimic, este normal.

| Gabbriell a răspuns:

Si eu simt asta de multe ori, adica vreau sa spun ca animalele pot arata mai multa compasiune decat oamenii.

| PedoBarbie a răspuns:

Este foarte normal.
Pe curând!

| Zenicide a răspuns:

Intr-un fel da. Iti zic si de ce, noi oamenii influentam viata animalelor deja de foarte mult timp si nu intr-un mod palcut.
I-am scos din modul lor de viata natural, obisnuit cu forta, si acum multe animale depinde de oameni pentru a supravietui.

| antiVertebra a răspuns:

Nu te pacalii, nu i normal ce zici. Dar se intampla des... Animalele nu tradeaza? animalele nu au decat o treaba: sa supravietuiasca. Daca le dai mancare te iubesc. Daca le bati fug de tine. Altfel le esti indiferent. Animalele sunt natura. Unii oameni sunt mai putin decat natura adica cer mai mult decat au nevoie: lacomie, rautate, sete de putere, etc. Altii merg cum le cere natura, isi satisfac nevoile si uneori sunt fericiti(ca animalele). Dar sunt oameni care sunt mai mult decat ce îi face natura să fie. Nu poti sa consideri oamenii ca pe un tot.

| Alphawolf a răspuns:

Cred ca este firesca diferenta de afectiune.
Fiind lipsite de ratiune animalele sunt mai neajutorate decat oamenii, iar neputiinta provoaca mila. Copiii mici sunt neputinciosi si nevinovati, motiv pentru care ii iubim mai mult decat pe maturi. In plus, animalele iubesc neconditionat, ceea ce nu se poate sustine si despre oameni.

| Dariusuu a răspuns:

Este foarte normal.

| sabin89 a răspuns:

Ne e atat de mila de ele, ca le taiem gatul si le punem in oala sa fiarba, cu un morcov, o ceapa si un patrunjel, taiate marunt.

| Inferno a răspuns:

"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii." Hitler

| Mădă0611 a răspuns:

Da, animalele nu sunt pe interes, ci ca la ca ci chi cea laughing

| LoveToHate a răspuns:

Trebuie sa iubim atat oamenii, cat si animalele.Eu,una,ii tratez in mod egal.Cumpar mancare pentu cainii vagabonti, dar il ajut si pe cersetorul din colt, chiar daca ar putea munci, nu-mi pasa, atata timp cat e fericit.

| PяĬɔhĬηĐεℓ a răspuns:

Da e ceva normal...si mie imi e mai mult mila de animale decat de oameni. Oamenii sunt complet nesimtiti... Dupa cum a spus si blueheart "Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

| Woodenpints91 a răspuns (pentru blueheart):

HH

Apache
| Apache a răspuns:

Odata ce ajungi sa cunosti foarte bine o fiinta incepi sa nu mai simti aceeasi compasiune fata de ea...

| Warhead a răspuns (pentru blueheart):

Asta Hitler a zis-o.

| blueheart a răspuns (pentru Warhead):

Corect. Era pusa in ghilimele, deci un citat. Si a spus un adevar. Dar e singurul lucru spus de el care mi-a placut.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru blueheart):

Hitler a spus asta...doar ca sa stii.

Majoritatea chestiilor spuse de el mi se par ok.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

"Pe mine câinii nu m-au muşcat niciodată. Doar oamenii!"-Marilyn Monroe

| blueheart a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Cred ca am pus ghilimele, deci stiam foarte bine cine a spus, doar ca nu mi-a placut sa-i pun numele aici, pe site.Nu merita...Si stiu multe dar spun putine si la obiect cand trebuie

FIecare cu opinia lui. Il prefer pe Napoleon decat pe el laughing

Nu merită?
Hitler a fost un geniu.

Răspuns utilizator avertizat

Pentru unii poate ca a fost, pentru mine NU.

Ai un argument valid?
Eu, una, am.
Pe tine, pe mine, nu ne-a afectat cu nimic ce a făcut el.
Şi suntem mulţi. Nu mă deranjează consumarea resurselor finite. Mă deranjează faptul că românii au ajuns să lucreze pentru ţigani. Şi ştiu multe cazuri. Şi asta mă oripilează.
Exact asta a făcut Hitler. Nu a lăsat evreii să îi domine pe nemţi.

| Panteras a răspuns:

Da pentru ca in ziua de azi nu mai diferi animalele de oameni ba chiar iti pare ca totul e pe dos ca oameni sunt animale si animalele sunt niste oameni fara aparare