Foarte normal, crede-ma pe cuvant eu unu nu am nici-un pic de mila pentru oameni, mi se par niste creaturi dezgustatoare care te-ar ''frige la gretar daca ar muri de foame'' cum poti avea mila de asa ceva? pe cand animalele (in cazul meu pasarile) nu iti vor face nici intr-un milion de ani ce iti poate face 1 om in decursul unei zile...
Da.
Oameni sunt doar o plaga, infesteaza si distrug. Multi ar spune: Nu e adevarat, oameni au construit lucruri minunate.
Eu iti zic ca oameni au distrus si ucis mai mult decat au construit, creeat si reparat.
Esti un om foarte normal, arati mila cui merita.
Depinde cand hotarasti sa-ti fie mila de un animal. Cand un leu sfasie un om sau un alt animal sau cand un om isi vede casa luata de ape si se intreaba ce va face de acum?
Totusi cand vezi un om ca-si bate joc de un sarac cal sau caine iti dai seama ca sunt oameni care nu merita mila.
Nu stiu daca este chiar atat de normal dar daca ai lovit un animalut *plange* si iti e mila iar daca ai lovit un om ai ocazia sa-ti dea cu ceva in cap.
Pai da, deoarece, ma rok si eu simt la fel.pt ca animalele nu stiu in ce pericol se afla si ce li se poate intampla! trebuie sa avem grija de animale, cum am avea noi insune grija! sper ca iubesti animalele!
Da de oarece animalul e neajutorat fiindca nu constentizeaza, dar omul face totul constient (rau, bine) nu conteaza dar realizeaza! Si de multe ori omul uita sa mai fie om.Deci da menita toata iubirea si mila noastra animalul!
Animalele isi sacrifica viata pentru noi in schimb noi nici nu ne pasa de ele(unora) am citit intr-o revista despre caini care au salvat oameni din foc sau care s-au aruncat in fata masinilor ca sa nu calce omul si au murit. uneori animalele au un suflet mai mare ca un om!