E un om care a citit multe, dar a inteles prin filtrul personalitatii sale altele... Din pacate, nu e credibil...
Aceasta denumire atribuita domnului Corut o faci pentru cartile scrise? Daca da nu vad motivul, cartile lui sunt doar fictiuni si atat, iar ce spune pe la tv. nu este altceva decat poliloghie prolixa.
Ileano, vino si tu cu conditiile alea pe care le intruneste Pavel Corut pentru a fi declarat daimon. Ca am si eu o dilema: e Pavel Corut farsor sau falsificator? Si am si eu motive intemeiate pentru a-l declara amandoua.
Poi sunt una si acelasi lucru: In religion and mythology, occultism and folklore, a demon (or daemon, daimon; from Greek δαίμων daimôn) is a supernatural being that is generally described as a malevolent spirit; however, the original neutral connotation of the Greek word daimon does not carry the negative one that was later projected onto it, as Christianity spread.
Mda si Twilight e real.
Si fantomele zboara deasupra noastra.
Crede-ma am motive destul de intemeiate.
Daimon e grecescul de la Daemon care tot demon inseamna.
Păi, daimon, din grecescul "daemon" înseamnă tot demon. E ca şi cum ai întreba: "E prost sau e prost?".
In esenta inseamna unul si acelasi lucru ( daimon -greaca si demon-franceza ). Cel mult putem spune ca '' daimon'' in anumite contexte are mai multe intelesuri din pct. de vedere filosofic.
Ca raspuns, trebuie sa va spun ca daimon nu este totuna cu demon. Daimon este un om deosebit, un creator moral superinteligent. Asta inseamna daimon. E trist ca eu, o metisa evreica, cunosc mai bine subtilitatile limbii romane decat multi romani pur sange.
Nu cred ca judaismul va fi afectat de acest cutremur. Deoarece judeii cred intr-un D-zeu Unic si Incorporal, aidoma extraterestrilor. Dezolant de regretabil e faptul ca probele referitoare la unicitatea si incorporalitatea Creatorului Universului nu pot fi inca aduse la cunostinta public...plebeilor. Dar ele trebuie intuite. Trebuie analizat Cine si de ce ne-A creat. Caci ne-A creat Cineva. Si nu dupa Chipul si Asemnarea Lui, decat daca o luam in sens pur spiritual. Si metaforic.
Nu-ti trebuie curaj sa gandesti altfel decat... medieval.
Toate religiile lumii sunt o grava eroare!
Iata un cutremur ce va lovi simultan religiile si stiinta lumii.(proiect in derulare).
Autorul, un inginer roman!
www.thefundamentaluniverse.ro