Tehnologie este, dar cred ca ne gandim prea departe la a ne muta pe alta planeta, lucru acesta fiind imposibil, chiar daca NASA incearca sa performeze cu tehnologia. Descoperiea altor planete e doar asa de forma si de ochii lumi.
Este foarte dificil sa observi o planeta dincolo de orbita lui Pluto deoarece ele primesc foarte putina lumina de la soare. Totusi s-au descoperit mai multe planete de mici dimensiuni, dar una de talie mare inca nu.
Se vehiculeaza ca ar fi una care execita o influenta graviationala, pe baza calculelor orbitelor planetelor mai indepartate, dar inca nu a fost descoperita.
E ironic insa ca s-au descoperit planete aflate la zeci de ani lumina. E ca si cum poti vedea noaptea in departare luminile unui oras de pe un deal, dar nu poti vedea ce e la doi pasi distanta.
Telescoape care au surprins imagini de la cat spui tu acolo? milioane de ani lumina, cred ca ai citit prea multe povesti nici un telescop nu a surprins nimic, in afara de lumina, si nici nu cred ca ar putea surprinde ceva.Nu poti sa vezi nici luna daca nu ar fi luminata si tu spui de imagini de la milioane de ani lumina.Acum planeta cu pricina daca ar exista cu siguranta ar fi descoperito careva, nu ar fi avut cum sa stea ascunsa daca ar fi destul de mare, adica planeta, pentru ca ar fi fost luminata de soare si ar fi putut fi observata, ca urmare se pare ca nu prea mai sunt planete in sistemul nostru solar.