Știi, m-am gândit și eu la treaba asta. De exemplu, când sunt indispusă, aproape nimic nu mi se pare amuzant și dacă îl dau, îl dau cu o doză mare de sarcasm. Cam la fel stă treaba și cu celelalte voturi - observăm la ceilalți ceea cu ce suntem familiarizați, dar nu Doar - dacă un profesor mai dă și note proaste, nu înseamnă (neapărat) că e un prost.
Ce se intampla atunci cand voturile se ofera doar pentru sustinere sau admiratie?
TPU nu este ceva real, deci nu, poti fi stupid aici dar briliant in societate si viceversa
Pe tine chiar te reprezinta. Daca s-ar fi putut, ti-as fi dat cel putin 11 "stupizi" la raspunsul tau inteligent in care ma sfatuiai sa scriu dumnezeu(hi hi hi) cu "d" mare. Insa pentru a-ti demonstra ca nu sunt atee ci sunt agnostica(ca-mi place cum suna) si-mi iubesc semenii, nu ti-am dat nici un vot.Altfel, profilul tau psihologic ar fi fost nul. O seara buna, profete nikky.
PS:scuza-ma ca nu ti-am scris numele cu n mare, insa s-a blocat tastatura. Ca si ea recunoaste adeptii[nu mai continui].
Esti foarte amuzanta, zau asa Daca imi incep fiecare duminica cu un raspuns asemanator cu al tau, inseamna ca sunt o norocoasa. Stii care e diferenta dintre noi? Ca eu nu ma cred inteligenta, ci chiar sunt. [fapt pentru care o sa refuz sa-ti mai raspund la vreun comentariu, oricat de funny ar fi. Desteptul cedeaza, spunea odata cineva] Toate cele bune!
Pai daca ma uit la profilul meu am mai multe mesaje amuzante decat folositoare sau inteligente, de unde ar rezulta ca sunt amuzant,dar nu sunt, oricum cred ca am mai multe raspunsuri considerate stupide, decat amuzante, folositoare si inteligente la un loc asta e, nu cred ca te reprezinta ca profil psihologic prea mult, adica da te reprezinta, dar nu prea mult. Parerea mea :
Hmmm, nu stiu, e posibil ce zici tu, dar voturile reprezinta opinii, nu esenta omului deci nu e neaparat o apreciere exacta
Mda,ai dat mai multe voturi de stupid decat inteligent sau amuzant.
Testul functioneaza!
anonim_4396 întreabă: