Nu! Cu toti murim pana la urma, nimeni nu scapa! Nici mie nu-mi place, dar nu-i de ales! Cum a murit Iisus asa murim si noi! Acum depinde de trai, unii traiesc mai mult altii mai putin!
Ţinând cont de faptul că (cel mai probabil) şi Universul e efemer, nu văd cum ar putea fi posibilă o nemurire în ceva muritor.
In Universul nostru totul estepredestinat degradarii, nemurirea este doar un vis.
Ma indoiesc. Am termina resursele, am ramane fara steaua noastra, apoi fara galaxie, apoi fara (uni)vers. Oricum, parerea mea e ca oamenii nu sunt facuti pentru a trai mult, uite, traim cu 50 de ani mai mult decat ar trebui si e plina lumea de boli psihice, natura o sa ne reaminteasca mereu unde ne e locul, oricat am incerca sa o pacalim (sa tratam anumite boli, de exemplu).
Meduza asta nu e de acord cu voi, ea a gasit o cale prin care isi regenereaza celulele si reface continuu un ciclu de viata. Asa ca e o posibilitate: http://ro.wikipedia.org/wiki/Turritopsis_nutricula
Chiar dacă se va găsi vreodată o cale de a obţine această nemurire (şi mă îndoiesc serios de asta), tot nu mi-aş dori să o am.
Deci scopul tau e sa treci prin viata? tho as vrea sa vad ce se'ntampla sute, mi de ani de acu incolo
Nu, scopul meu e să (simt că) trăiesc. Nu cred că cineva şi-ar dori cu adevărat să devină nemuritor, având în vedere tot ce implică această idee.
Pe cale naturală, nu. Oricum, nemurirea rămâne doar un vis, deoarece dacă în viitor va fi posibilă prin mijloace artificiale nu va fi disponibilă la scară largă. Imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă toți am trăi veşnic, planeta va fi suprapopulată...sau poate ne vom muta în colonii pe alte planete, cine ştie?
Biologic nu, dar daca ar fi posibila ai dorio? ti-ai dori sa treci prin veacuri pierzand mereu pe cei dragi?
Nu prea cred. Daca ar fi posibila ar fi intr-un fel fain sa traiesti o suta de ani sau chiar mai mult (bine fara sa imbatranesti)
chiftelutacrocanta întreabă: