| hotnogui a întrebat:

Este posibila nemurirea?

Răspuns Câştigător
| suzuharuhi a răspuns:

Nu! Cu toti murim pana la urma, nimeni nu scapa! Nici mie nu-mi place, dar nu-i de ales! Cum a murit Iisus asa murim si noi! Acum depinde de trai, unii traiesc mai mult altii mai putin!

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ţinând cont de faptul că (cel mai probabil) şi Universul e efemer, nu văd cum ar putea fi posibilă o nemurire în ceva muritor.

| Inferno a răspuns:

In Universul nostru totul estepredestinat degradarii, nemurirea este doar un vis.

| Mădă0611 a răspuns:

Ma indoiesc. Am termina resursele, am ramane fara steaua noastra, apoi fara galaxie, apoi fara (uni)vers. laughing Oricum, parerea mea e ca oamenii nu sunt facuti pentru a trai mult, uite, traim cu 50 de ani mai mult decat ar trebui si e plina lumea de boli psihice, natura o sa ne reaminteasca mereu unde ne e locul, oricat am incerca sa o pacalim (sa tratam anumite boli, de exemplu).

| horia2012 a răspuns:

Si asa te plicitsesti. Vrei sa mai fi si nemuritor?

| sublime89 a răspuns:

Nu cred. Nimic nu dureaza la nesfarsit. Nici macar timpul.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Da! Eu de exemplu am reinviat a II-a oara pe TPU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meduza asta nu e de acord cu voi, ea a gasit o cale prin care isi regenereaza celulele si reface continuu un ciclu de viata. Asa ca e o posibilitate: http://ro.wikipedia.org/wiki/Turritopsis_nutricula

Răspuns utilizator avertizat
| unknøwn a răspuns:

Poate.
La Bălăceanca am auzit cazuri...

| Swan39 a răspuns:

Chiar dacă se va găsi vreodată o cale de a obţine această nemurire (şi mă îndoiesc serios de asta), tot nu mi-aş dori să o am.

| Lhurricane a răspuns (pentru Swan39):

Deci scopul tau e sa treci prin viata? tho as vrea sa vad ce se'ntampla sute, mi de ani de acu incolo

| Swan39 a răspuns (pentru Lhurricane):

Nu, scopul meu e să (simt că) trăiesc. Nu cred că cineva şi-ar dori cu adevărat să devină nemuritor, având în vedere tot ce implică această idee.

| SteinZer0 a răspuns:

Orice este posibil, dar nu neaparat in forma la care te astepti.

| HiddenWorld a răspuns:

Pe cale naturală, nu. Oricum, nemurirea rămâne doar un vis, deoarece dacă în viitor va fi posibilă prin mijloace artificiale nu va fi disponibilă la scară largă. Imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă toți am trăi veşnic, planeta va fi suprapopulată...sau poate ne vom muta în colonii pe alte planete, cine ştie? happy

| Aristodemos a răspuns:

Biologic nu, dar daca ar fi posibila ai dorio? ti-ai dori sa treci prin veacuri pierzand mereu pe cei dragi?

| 090SpaceBoy667 a răspuns:

Nu prea cred. Daca ar fi posibila ar fi intr-un fel fain sa traiesti o suta de ani sau chiar mai mult (bine fara sa imbatranesti)

Întrebări similare