| Vizitiul a întrebat:

Este simplitatea cel mai greu lucru de obtinut in lume? Cum de-a ajuns omul sa se complice?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplitatea nu se obtine! Simplitatea poate fi pierduta, si inca foarte rapid. O avem la nastere, dar trebuie sa o pastram. Pentru unii se pare ca este cam greu sau chiar imposibil lucrul asta.

10 răspunsuri:
| miradoniz a răspuns:

Simplicitatea e genialahee hee am ajuns la concluzia ca omul se complica pentru ca 1)îl ocupa; 2)îl amuza

| NickiMinaj a răspuns:

Sunt prea multe optiuni si suntem condamnati la alegeri happy

| blondissima a răspuns:

E paradoxal cat de simplu este sa fii complicat, si cat de complicat este sa fii simplu.

| blondissima a răspuns:

@Vlacebo, imi place ca recunosti, " mi se pare ca pot trai destul de simplu. "winking

| bamse a răspuns:

A exclamat unul odata: Santa simplicita, sfanta simplitate.

Buna intrebarea asta happy

Cred ca din mandrie se complica omul.

| Dmesss a răspuns:

Cred ca omul a ajuns sa se complice cam in aceeasi perioadaca cand aparea si ratiunea, bat-o vina!

| Claudiuu a răspuns:

De ce ai vrea sa obti ceva CE nu vrei sa obti. Daca nu te complicai nu puneai aceasta intrebare iar tu vreai sa pui aceasta intrebare.

| MâţaD a răspuns:

Oamenii incearca din ce in ce mai mult sa iasa in evidenta.si nu pot face acest lucru decat aratandu-se mai "deosebiti"fata de ceilalti.pacat ca nu realizeaza se fac de ras!

Simplitatea este din ce in ce mai greu de obtinut,deoarece romanul se prosteste pe zi ce trece! Stilul emo, etnobotanicele, drogurile si tigarile sunt noua moda prin care poti fi cool!

Pacat ca exista aceasta mentalitate in randul tinerilor in mod deosebit!

| Psihiatra a răspuns:

Omul a ajuns sa se complice din neaajunsuri si comoditate.Acum simplitatea ni se pare ceva inuman de multe ori

| SummerR a răspuns:

Inca de la inceputul omenirii omul a incercat sa-si construiasca o viata mai buna perfectionand masinarii care sa-i "ajute existenta". Fara sa isi dea seama, el si-a semnat propria condamnare la moarte. Trist e ca nici in zilele noastre nu isi da seama cat de mult rau se produce.Nu isi da seama ca ducand o viata simpla o sa fie mult mai fericit.

Întrebări similare