| BlueDog a întrebat:

Este / Sunt in Romania o echipa / echipe de vanatori de fantome?
P. S. : postez intrebarea la categoria aceasta pentru ca este cea mai adecvata categorie pentru intrebarea mea.

Răspuns Câştigător
| ChioruL14 a răspuns:

Ce aveti ma cu el, ce a cerut asa mult? are probleme cu niste fantome si cauta o echipa de vanatori...ce vi se pare asa ciudat?!

| Costi_Roby_1990 a răspuns (pentru ChioruL14):

Dac aceasta echipa exista rog sa ma contacteze a1.roby@yahoo.com poate verificam cazinoul plin de fenomene stranii

18 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Da-te-as p...ii sa te mance.

| GusWaters a răspuns:

Ce ma? Nu exista fantome, si nu cred asa de multi oameni la noi in tara, in fantome(din fericire) incat sa le si vaneze.Gasesti inteligenti din astia prin Statele Unite.

| BlueDog explică:

Voi habar nu aveti in ce lume traiti! Ati face bine sa va treziti la realitate si sa vedeti adevaratele pericole din jurul vostru inainte sa fie prea tarziu. Si nu va mai chinuiti sa dati raspunsuri stupide, ca in fata mea cei ca voi nu valorati nici cat un mar, as fi vrut sa va spun ce meritati, dar eu nu folosesc limbaj vulgar si nici continut obscen.
Sunteti genul de ''cool fara minte''! Si mai vreti ca tara asta sa prospere, cu unii ca voi, nu prea cred.
Mai documentati-va si dupa aceea sa-mi raspundeti la intrebare. Si sa va vad eu atunci daca mai veniti cu genul de cometarii ca mai sus. Si ca sa stiti fantome, ingeri, demoni, unele creaturi mitice,..., sunt reale!

| adyth a răspuns (pentru BlueDog):

In fata ta nici nu trebuie sa fim valorificati in vreun fel, atotstiutorule. E atat de plina lumea de fantome, varcolaci, vampiri...incat au invadat televizoarele ca nu mai au loc de noi astia 7 miliarde de muritori pe pamantul asta.
Si domnule "cool cu minte" singura legatura dintre creaturile astea mitice si tara noastra este ca romanii in general, sunt asa mai mitici... am intrat in istorie cu "creaturile noastre mitice"din politica...alea sunt adevaratul pericol. Lasa fantomitele si unicornii pentru povestile de adormit copilasii.

| BlueDog explică:

1---sunt fata
2---am vrut sa stiu daca am concurenta

| JustmeV a răspuns:

Nu cred. :p

| Purec a răspuns:

Da exista. Am avut si eu o problema si am apelat la ei. Daca te intereseaza iti pot oferii un numar de telefon pe privat. succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da, dar sint sub tratament psihiatric.

| AndreeaPucca a răspuns:

Da, la desene animate

| MiTzZzA a răspuns:

Prea mult discovery? de unde sa stiu. cauta pe nea"goagle"laughing

| Stefan_Stefan_2002_hEqU a răspuns:

Nu crede ce spun alții,că nu există fantome,fiecare are o explicație, nu-ți face griji,daca nu zboară lucruri sau auzi voci nu trebuie sa te îngrijorezi,poate for fii câteva "fenomene" asta e o bântuiala simpla,va dispărea, poltergeism-ul e grav(poltergeism-e un fenomen în care zboară lucruri prin casa,se aud voci și altele),in poltergeism spiritele încearcă să găsească "lumina",și vor pe cineva viu sa îi călăuzească,cei neexperimentați in arta paranormalului nu o pot face,dar dacă e poltergeism caută pe net vânători buni, îi găsești în S.U.A,in Romanica nu găsește, deoarece din asta nu se poate trăi în țara asta, și mulți oameni îi cred nebuni pe acești vânători(i-ar crede dacă ar fi in Romania), până vad acei oameni lucruri stranii și au nevoie de acești vânători. In orice caz sa ai la tine tot timpul,sau in casa o biblie, cruciulițe, o cruce, apa sfințită, tămâie, cărți de rugaciune si tot ce este în legătură cu biserica, vânătorii se bazează pe credința pe care o au în suflet. Daca tot vrei sa fii, in secret, nu în ochii tuturor, stai ascuns, documentează-te din filme, cărți, documentare și dacă te pricepi la engleza vorbești cu niste vânători profesioniști, vezi că sunt și șarlatani. Mult succes. Daca vrei să-mi scrii la e-mailul kid. furry351@yahoo.com
P.S. tot ce știu sunt din cărți, filme multe care sunt inspirate din viața reală, documentare și alte surse(vânători profesioniști).

| AlexFOCA a răspuns:

Poy nu prea se numesc echipe sunt destia... PREOTI sau destia care iti spun cine stie ce prosti si sfintesc locuri prostii din astea echipe de care zci nu nu-s

| vladut94 a răspuns:

Nu știu, scuze dar dacă ai probleme căuta pe net merge mereu:-)

| IadidK a răspuns:

Eu o sa devin unu big grin

| inglymanuela a răspuns:

Depinde ce cauti tu de fapt concret?
Si ce probleme ai?
imi poti lasa un mesaj poate te pot ajuta...

| BlueDog explică (pentru inglymanuela):

Merci, dar am rezolvat deja. happy
Vroiam doar sa stiu. big grin

| Costi_Roby_1990 a răspuns:

Daca exista vreau sa fac parte din echiapa lor dar Romania nici macar comenzi pentru detectoarele de paranormale nu ajung de si eu am avut parte de fenomene de genu asta am amici terorizati de asa ceva. daca aveti intrebari a1.roby@yahoo.coma