anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este un avantaj sau un dezavantaj sa fii o persoana manipulatoare? Cum arata o astfel de persoana in viziunea voastra si ce parere aveti despre acesti oameni?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avantaj, cu siguranta.Manipulatorii sunt persoane carora nu le prea pasa de ceilalti si de aceea, de cele mai multe ori, au succes.Mi-ar placea sa fiu o persoana manipulatoarea deoarece cred ca mi-ar aduce multe castiguri insa nu as vrea sa fiu eu victima.

| dwwaandrwa a răspuns:

Nu e bine sa fi manipulator pentru ca asa iti pierzi increderea oamenilor din jurul tau. Eu una m-as feri de astfel de oameni. Ar cam trebui sa faci o schimbare in viata ta
Funda? happy

| SpiritLibeR a răspuns:

Nu e bine sa manipulezi oameni...o sa ai multe de pierdut.

| DavidMiron a răspuns:

Salut, eu nu cred ca e vreo problema sa manipulezi oamenii.

Lumea are o conceptie gresita despre acesti oameni. Toata lumea manipuleaza alti oameni, iar cand ma uit la comentariile de mai jos, tocmai acei oameni te-au manipulat, facandu-te sa crezi ca nu e bine sa manipulezi alti oameni.

Nu e nici o problema sa manipulezi oamenii, daca ei se lasa manipulati, e vina lor, nu a ta. Daca vrei sa fii mai destept decat oamenii manipulati, subordoneaza-i si ai sa castigi.

Daca vrei sa afli mai multe, uite un site interesant : www.minteasicorpul.ro

| SoP222 a răspuns:

Oarecum un dezavantaj. Cantaretii sunt astfel de persoane, in special "raperi". 'Yeah man, i'm so high, let's get drunk, drugs, some sh! t, fwck b! tches'... mesajele din melodiile lor.

| miuuuuxd a răspuns:

Manipularea aduce doar avantaje, practic poti obtine orice iti doresti doar folosidu-te de inteligenta.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Rafinament.Exista doar avantaje.Mai putin cand se poate intoarce impotriva ta manipularea proprie si ai chestia aia numita constiinta.

Întrebări similare