Intr-un fel, daca privesti dintr-o anumita perspectiva, DA.Acum, dupa cum vezi, cuplurile fie divorteaza deoarece "se plictisesc" unul de altul sau in cazul in care au copii, acestia o iau pe cai gresite, pana familia ajunge sa se destrame...Si anume: De exemplu:
1.Copilul intra intr-un anumit anturaj, care il determina sa fumeze,bea, drogheze, etc.
2. Apoi, acesta ajunge la spital, deoarece organismul sau nu suporta acei factori de stres;
3. Poate cauza certuri in familie pe tema aceasta, sau chiar moartea copilului;
4. Dupa toate acestea, parintii sustin ca nu mai au "pentru ce sa traiasca" si atunci fie se sinucid, fie se despart si cad intr-o depresie...Alt motiv ar fi acela de infidelitate.Partenerul doreste "alte experiente" si asa se destrama o familie nevinovata.
In al doilea rand, mai exista si azi familii care se inteleg bine si totul merge "ca la carte".
Insa DA, cu lumea de azi care e foarte rea si aceasta generatie, se ajunge la disparitia familiei!
Acum e greu sa mai gasesti cazuri de familie fericita pana la adanci batraneti, dar cu trecerea aniilor se vor reduce pana cand nu va mai exista nici nunta.
Parerea mea este ca cel mai profund lucru care iti ramane in suflet si de care nu vei mai putea niciodata este familia.nu cred ca este in pericol de disparitie, cine are o minunata viata de famile stie sa o aprecieze si in acelasi timp sa o pastreze...
Nu cred.Cred ca se afla la o rascruce de drumuri deocamdata.Cred ca va capata cu totul alt sens decit cel de pina acum.
Elly4all întreabă: