Fa-i surpriza luni sau marti seara cand crede ca s-a incheiat ziua si ca nu ii vei mai aduce tu cadoul. Conteaza momentul nu neaparat ce zi este. Ai putea sa-l induci in eroare in vreun fel, tu il cunosti mai bine.
Dragule, raspunsul este: Nu.
Este the unexpected hanging paradox, nu o situatie reala.
Sper ca nu ai crezut ca inferno are cu adevarat, un prieten.
Gata, mi-am adus aminte de el. Si mi-am adus aminte de el pentru faptul ca nu i-am dat importanta . Ai dreptate, inferno sa aiba un prieten, la ce-mi era capul ?!
Multumesc! L-am vizionat acum pe Youtube, paradoxul explicat. Este similara cu acea intrebare: "Ce se intampla cand un obiect de nemiscat se intalneste cu o forta de neoprit?". Ei bine cred ca una dintre ele va trebui sa isi piarda proprietatea sau sa imbratisam raspunsul: "Nu stiu". La fel si in cazul de fata cineva va trebui sa isi piarda proprietatea de a se tine de cuvant sau de a anticipa momentul oferirii cadoului.
Asa ca, Inferno, nu fii zgarciti si dai fetei funda !
"Fa-i surpriza luni sau marti seara cand crede ca s-a incheiat ziua"
Mai citeste intrebarea, ca nu prea te-ai prins. Este o problema de logica.
" L-am vizionat acum pe Youtube, paradoxul explicat. Este similara cu acea intrebare: "Ce se intampla cand un obiect de nemiscat se intalneste cu o forta de neoprit?"."
Cum asa?
In cazul acelui paradox existenta unui corp de neoprit o exclude pe cea a unui obiect ce nu poate fi mutat si viceversa. Cam asta ar fi "rezolvarea".
Dar aici care sunt parametrii ce se exclud reciproc?
Spuneai ca ai vazut pe Youtube paradoxul explicat, acum in ce masura explicatia era una corecta sau in ce masura ai reusit tu sa o intelegi ramane de vazut.
Nu ma intereseaza funditele, si nu ma astept de la el, ca suntem ca soarecele si pisica. Mai schimbam rolurile.
Oricum nu o merit, pentru ca m.am enervat si am dat paradoxul, dupa ce am stat doua ore sperand sa raspunda cineva. Ii ramanea intrebarea cu zero.
Cred ca esti printre putinii utilizatori al carui orgoliu variaza in functie de numarul de fundite primite.
Stai linistita, ca ti-o dau. Dar imi place sa te mai tin in suspans pana o primesti. Ma mai amuz si eu.
Cred ca esti printre putinii care te prefaci ca nu vezi dialogurile pe care le am. Ca acesta, care strica procentul de fundite din totalul de raspunsuri, daca mi.ar pasa.
Stiai ca daca ma interesau cifrele, te bagam in seama mult mai putin?
Ai primit un sfat bun.
Coboara.l!
Cat al meu nu o sa il ai niciodata.
Sa mai pui o intrebare, chiar daca nu o sa stiu sa raspund.
Au venit astia cu religia si intrebarile lor triunghiulare, iar astea interesante se lasa tot mai jos pe pagina, din cauza lor.
Are orgoliu de tocilar . Sa nu aiba altul raspunsuri mai valoroase sau sa ii acorde credit intr-o anumita situatie. Oricum, de la mine ai o funda.
Neah. Doar un ego mare.
Daca ii cer sa imi explice orice, oricat de greu, imi explica, scrie un mic tratat cu explicatia.
Normal, o face cu satisfactia acelui ego, sa vad ca stie si ca poate!
Tocilarii nu pot sa faca asta.
Cu ce te ocupi?
Nu-i lua apararea. Credeam ca ne-am pus de acord ca nu ne place de el .
Am terminat REI-ASE. Cu ce pot sa ma ocup?
Economie si moda.
Logica mai fur de la tine.
Nu ne place. Este un rau necesar.
De ce te ocupi cu economie si moda daca ai terminat limbi moderne aplicate?
M-am lamurit.
"în 22 August 2016 | Dorotheea21 a răspuns:
Cine crezi ca si-a "realizat visul"? laughing
Voiam notar sau avocat si am ajuns la HR intr-o companie care ma plateste suficient de mult ca sa-mi fac toate mofturile, deci la gunoi cu corpul notarilor publici. big grin
Avantaje: salariul mare si multe zile in care imi fac singura programul in functie de interviuri.
Dezavantaje: etajul 31. laughing"
https://www.tpu.ro/......aje-v-ati/
"Ai terminat" liceul în 2017 si facultatea de "Limbi moderne aplicate" anul acesta. Dar tu in 2015 aveai 21 de ani și erai HR. Acum lucrezi intr-o banca si "esti model". Daca minti sau furi identitatea cuiva fa-o consistent. Coerent.
Absolut imposibil.
Surprinde.l si tu miercuri, cum zice si the unexpected hanging.
Asa desteapta?
Vezi sa nu racesti.
Nu de aia ma iubesti?