| Theo94 a întrebat:

"Esti folosit de societate, nu uita, lumea uita
Te-arunca la gunoi si apoi te scuipa"

Ce parere aveti despre aceste versuri?

43 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Din ce manea sunt?

| Theo94 explică (pentru NOname):

Manea, ti se pare ca are cuvinte gen valoare, gagici, dusmani si alte prostii de-astea, nu e manea, sau nu intelegi sensul versurilor.

| Theo94 explică (pentru Theo94):

Nu stiu, dar e mai bine decat daca puneam versurile unei manele.

| NOname a răspuns (pentru Theo94):

Nici prea departe nu e.
"Te-aruncă la gunoi şi apoi te scuipă" - sună a frustrare, clişeic şi ieftin.
Nu e mult până la "Ce răi e oamenii. M-a părăsit gagica, prietenii mă duşmăneşte, vai, viaţa mea, viaţa mea..."

Ce-i drept, nici rap-ul românesc nu e mereu parfum.

| Alphawolf a răspuns:

Proasta. Versurile sunt adresate tuturor, toti sunt vizati si toti formeaza acea societate, insa in acelasi timp, subiectul(care ai vizeaza pe toti in parte) este scos din societate.

| Leocerba a răspuns:

Hai ca e simplu ca dracu: asistam la placerea autorului de pune ura-n cuvinte. Aruncatul la gunoi si scuipatul sunt jocuri de societate in constiinta poetului.
PS. Ghici ce parere ar avea Cheloo despre faptul ca versurile sale ii sunt dezbatute la rubrica Stiinta si Filosofie laughing

| Teardrop a răspuns (pentru Leocerba):

A deci Cheloo spune prostia asta. Se explică totul. Cel mai jalnic "artist" din România, din toate punctele de vedere.

| Musique a răspuns:

Toți facem la fel, chiar și inconștient.
Ne îndepărtăm de oamenii la care ținem în diferite moduri, iar cel prezentat în versuri, e unul din ele.
Baftă!

| Aiwendil a răspuns:

Cine a spus ca trebuie sa fiu afectata de ce imi face mie societatea? Chiar trebuie sa fiu un nimic doar pentru ca societatea m-a aruncat la gunoi? Sufar, imi trece, imi revin, ma adaptez la viata si dupa aia imi continui viata.Pentru ca acesta nu are nu numai lucruri rele, dar si bune si trebuie sa fi puternic si sa te ridici si sa lupti chiar daca ceilati se porta cu tine oribil.

| RAY a răspuns:

Corect asa e

| Mădă0611 a răspuns:

laughing eram curioasa ce rap-er/hip-hop-er a zis asa mare adevar, taa-daam, Cheloo. Wow! Daca nu imi zicea, nu stiam, asa talent au astia ce canta toata lunea ca e luni de mai rar asa ceva. Toata lumea e asa, chiar si el sau tu, doar ca credeti ca voi nu, ca voi nu uitati, ei, nu uitati lucruri importante pentru voi, ce conteaza ce e important pentru altii? Fiecare om are propriul interes, propria lume, propria perceptie, de asta victimizarile de genul sunt dovada de prostie, de asta cand aud "rap/hip-hop" aud de fapt cantece de copii de gradinita care au apucat la vreo sticla plina cu bautura, de aici vocabularul.

| Duucu a răspuns:

Am impresia că un frustrat a spus-o.

| Theo94 explică (pentru Duucu):

Dece, nu e adevarat ce a spus?

| Duucu a răspuns (pentru Theo94):

Cheloo e un frustrat, la fel ca versurile alea.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Duucu):

Scuza-ma ca-ti zic dar in Romania trebuie sa fii semi-oligofren ca sa nu fii frustrat. Fiecare are frustrarile lui, mai mici sau mai mari...
Pana si aia care au ajuns in varf sunt frustrati ca exista altii mai bogati, mai celebrii, mai importanti si mai influenti decat ei. Numai prostii, superficialii si puturorsii se pot multumi cu ce au. Asa e firea umana, facuta sa vrea tot mai mult. Tocmai trasatura asta asa zis negativa a caracterului nostru ne-a adus progresul, altfel eram si acum in pesteri.

| Duucu a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Atunci să și le păstreze pentru el. Muzica nu e loc unde să-ți arăți frustrările.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Duucu):

Una din principalele calitati ale muzicii este aceea ca se adreseaza consumatorului, exact ca si restul produselor. Atata vreme cat exista cerere pentru asa ceva exista si oferta. Cheloo nu e deloc prost, exploateaza la maxim ceva ce merge si se cere. Singuru lucru care mai conteaza in ziua de azi sunt cifrele.

| Mădă0611 a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Pe Cheloo de cand il stiu, adica din tinerete, tot despre aceleasi lucruri canta, tradari, oameni rai si femei *bici*, a, da, si cat de ateu e rolling on the floor), e doar deja extrem de penibil, sa nu mai spun cat de ipocrit e, oho, nu prea ii gasesti concurenta, iar partea cu "in Romania trebuie sa fii semi-oligofren ca sa nu fii frustrat" e foarte amuzanta, probabil esti fan de-al lui si ti-a intrat in subconstient ca romanii "e" cei mai prosti din curtea scolii (e a lui Ombla melodia, stiu), chiar daca apoi ai vorbit despre oameni in general.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Mădă0611):

1) Nu sunt fan Cheloo si nu prea ascult muzica (cu atat mai putin romaneasca). Eu nici macar n-am la ce asculta muzica, o fac doar in masina.
2) Cheloo face foarte multi bani iar prosti sunt aia de-l asculta, nu el. Atata vreme cat ii merge businessul trebuie sa fie nebun sa schimbe placa.
Da, raman la parerea ca daca nu te deranjeaza ce se intampla in jurul tau (adica in Romania) ori esti foarte nesimtit ori esti tampit.

Ideea era ca nu doar in Romania exista oameni frustrati, sau doar romanii sunt frustrati, toti oamenii sunt asa. Ai zis la sfarsit "Asa e firea umana, facuta sa vrea tot mai mult. Tocmai trasatura asta asa zis negativa a caracterului nostru ne-a adus progresul, altfel eram si acum in pesteri.", partea cu "in Romania" era baiul.

Pentru ca in Romania este mult mai rau decat in SUA, Germania, Anglia, Japonia si mai rau decat in alte tari europene. Noi suntem la coada uniunii alaturi de Bulgaria. La noi e plin de tigani si de cocalari pe care nu-i intereseaza decat masinile scumpe si curvele, la noi se cearta astia la televizor pe fata pentru ciolan, la noi e mai mizerabil in spitale si in scoli decat e la altii pe santier, la noi se fura fara limita (fura astia pana si sinele de cale ferata) la noi in tara nu se munceste (din 20.000.000 de romani muncesc 3-4 miliaone iar restul vor pensii, alocatii si ajutoare sociale), la noi sunt mai multe biserici decat scoli, spitale si adaposturi la un loc si alte mai cate... Noi nu semanam deloc cu ce am vazut prin occident, nici ca mentalitate nici ca comportament, nici ca economie nici ca infrastrctura nici ca nimic. Daca tu poti sta fara stres in timp ce totul se prabuseste in jurul tau e ok dar mie permite-mi sa fiu adanc deranjat de ce se intampla.

Da, in Romania exista aia si hăilalţi, dar frustrarea nu tine de nationalitate, ci de supravietuire, probabil. Eh, de ce sa te stresezi cand majoritatea decide? Daca vezi pe cineva ca merge cu rolele pe gheata si ii spui ca o sa cada iar el nu te asculta, priveste-l cum cade, sau eventual incurajeaza-l sa mearga mai repede si priveste-l apoi cum cade, doar asa poate invata, in rest, te enervezi degeaba.

Pai trebuie sa te stresezi pentru ca te afecteaza direct ce se intampla in jurul tau. Deocamdata esti tanara si n-ai infruntat probleme adevarate dar pe viitor imi vei da dreptate. Tampitii astia iti vor plati tie pensia candva, sa vezi atunci distractie.

| Teardrop a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Ba da, Cheloo e extrem de prost, şi, deşi e muzician nu ştie ce e muzica adevărată. Din felul în care vorbeşte se vede că nivelul lui de cultură şi civilizaţiei este mai scăzut decât nivelul mării şi IQ-ul mai mic decât numărul de la pantof.
Îşi permite, ca un nesimţit, să jignească muzicieni mai mari, mai buni şi mai talentaţi ca el, cu TOT CU NUME. Aşa ceva nu se face, e de cel mai prost gust. Se mai şi contrazice singur ca un tâmpit.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Teardrop):

''Ba da, Cheloo e extrem de prost''

Ma, cum se face ca toti ''prostii'' inoata in bani iar ''desteptii'' nu-si permit nici macar o masina noua sau un apartament decent? Nu cumva ''prostii'' nu sunt chiar asa prosti? Nu cumva ''prostii'' au fost in stare sa se adapteze societatii iar ''desteptii'' nu?
Daca eram in locu lu cheloo faceam si eu exact ce a facut el, tocmai pentru bani. Ii lasam pe altii sa moara cu cultura si moralitatea in mana in timp ce eu mancam zilnic la restaurant si ma plimbam cu un Mercedes Clasa S. Exact acelasi lucru se spune si despre manelisti, doar ca aia merg acasa cu Ferrari. Iar ''acasa'' este un palat.

No, eu nu. Nu aș face niciodată pe proastra pentru bani. Nu mi-aș vinde onorea, moralitatea și omenia pentru bani. Asta e ceva ce doar un prost, obsedat de bani.
Sunt destul de inteligentă cât să câștig cu capu', nu să-mi vând toate valorile care mă fac om. Nu dau doi bani pe cei ca tine, care şi-ar vinde şi mama pentru bani.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Teardrop):

Stai linistita ca nici eu nu dau doi bani pe tine, suntem chit din punctu asta de vedere.

Nu-mi pasă câţi bani dai tulaughing Umanitatea mea nu e de vânzare.

| Duucu a răspuns:

Te-am băgat în seamă?

| Code_Armyww_1998 a răspuns (pentru Duucu):

L-ai bagat singur in seama pe Cheloo, si m-am gandit sa-ti invoc putin morti.

| Duucu a răspuns (pentru Code_Armyww_1998):

Îl pupați toți în fund pe idiotul acela...

| Code_Armyww_1998 a răspuns (pentru Duucu):

Decat sa pup toate curvele din industrie, prefer sa pup un om real cu capul pe umeri.

| Duucu a răspuns (pentru Code_Armyww_1998):

Dacă îți place să te compari cu "cei care pupă curvele din industrie", atunci pupă-l sănătos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-as zice ca sunt cele mai elevate. Pana la urma fiecare isi alege prietenii si anturajul...

| Teardrop a răspuns:

Nu-mi pasă de muzica ce exprimă ură şi frustrare.

| miTzuliK93 a răspuns:

Reflecta o buna parte din realitate. Viata nu e numai lapte si miere cum nici eu nu am 1.80 inaltime. big grin

| Theo94 explică (pentru miTzuliK93):

Eu am 1, 86, tu cat ai?

| miTzuliK93 a răspuns (pentru Theo94):

Din punctul de vedere al inaltimii mi te-as putea adresa cu "tata", dar nu asta conteaza, ma rog... laughing Eu sunt mic de fel, doar 1.64. big grin

| Happyjump a răspuns:

Asta e putin frustrat, dar cam asta e adevarul.

| Raulbootcamp a răspuns:

Sunt foarte triste si faine in acelasi timp

| Arsius a răspuns:

Cheloo-Cel care uraste

Adevar 100%, atata timp cat vrem sa traim in lumea reala. Daca vrem sa fim ipocriti si "curve virgine" putem sa zicem ca sunt niste prostii

| Nomoredream a răspuns:

E destul de adevarata si o spun din propria experienta.

| rares110 a răspuns:

Foarte,foarte triste. sad