| Theo94 a întrebat:

"Esti folosit de societate, nu uita, lumea uita
Te-arunca la gunoi si apoi te scuipa"

Ce parere aveti despre aceste versuri?

43 răspunsuri:
| Raulbootcamp a răspuns:

Sunt foarte triste si faine in acelasi timp

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Teardrop):

''Ba da, Cheloo e extrem de prost''

Ma, cum se face ca toti ''prostii'' inoata in bani iar ''desteptii'' nu-si permit nici macar o masina noua sau un apartament decent? Nu cumva ''prostii'' nu sunt chiar asa prosti? Nu cumva ''prostii'' au fost in stare sa se adapteze societatii iar ''desteptii'' nu?
Daca eram in locu lu cheloo faceam si eu exact ce a facut el, tocmai pentru bani. Ii lasam pe altii sa moara cu cultura si moralitatea in mana in timp ce eu mancam zilnic la restaurant si ma plimbam cu un Mercedes Clasa S. Exact acelasi lucru se spune si despre manelisti, doar ca aia merg acasa cu Ferrari. Iar ''acasa'' este un palat.

| Duucu a răspuns:

Te-am băgat în seamă?

| Code_Armyww_1998 a răspuns (pentru Duucu):

L-ai bagat singur in seama pe Cheloo, si m-am gandit sa-ti invoc putin morti.

| Teardrop a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

No, eu nu. Nu aș face niciodată pe proastra pentru bani. Nu mi-aș vinde onorea, moralitatea și omenia pentru bani. Asta e ceva ce doar un prost, obsedat de bani.
Sunt destul de inteligentă cât să câștig cu capu', nu să-mi vând toate valorile care mă fac om. Nu dau doi bani pe cei ca tine, care şi-ar vinde şi mama pentru bani.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Teardrop):

Stai linistita ca nici eu nu dau doi bani pe tine, suntem chit din punctu asta de vedere.

| Teardrop a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu-mi pasă câţi bani dai tulaughing Umanitatea mea nu e de vânzare.

| Duucu a răspuns (pentru Code_Armyww_1998):

Îl pupați toți în fund pe idiotul acela...

| Code_Armyww_1998 a răspuns (pentru Duucu):

Decat sa pup toate curvele din industrie, prefer sa pup un om real cu capul pe umeri.

| Happyjump a răspuns:

Asta e putin frustrat, dar cam asta e adevarul.

| Duucu a răspuns (pentru Code_Armyww_1998):

Dacă îți place să te compari cu "cei care pupă curvele din industrie", atunci pupă-l sănătos.

| Arsius a răspuns:

Cheloo-Cel care uraste

Adevar 100%, atata timp cat vrem sa traim in lumea reala. Daca vrem sa fim ipocriti si "curve virgine" putem sa zicem ca sunt niste prostii

| Aiwendil a răspuns:

Cine a spus ca trebuie sa fiu afectata de ce imi face mie societatea? Chiar trebuie sa fiu un nimic doar pentru ca societatea m-a aruncat la gunoi? Sufar, imi trece, imi revin, ma adaptez la viata si dupa aia imi continui viata.Pentru ca acesta nu are nu numai lucruri rele, dar si bune si trebuie sa fi puternic si sa te ridici si sa lupti chiar daca ceilati se porta cu tine oribil.