Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

Eşti important? Chiar contezi?

Răspuns Câştigător
| Dara a răspuns:

Nu. Daca eu as disparea, o lume intreaga si-ar continua existenta nestingerita de lipsa mea. Dar pentru 3 persoane sunt de neinlocuit, pentru asta ma consider norocoasa.

8 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ma cred o persoana importanta atata timp cat cineva are nevoie de mine si contez si mai mult, atunci cand mi se da importanta fara un motiv anume.

| JustMeFlory a răspuns:

Sunt importanta! Contez pentru cei dragi si pentru familie! Contez pentru cei care ma iubesc!

| monyk a răspuns:

Buna, fiecare om are viata, are un suflet, si au o anumita importanta, eu poate in toata lumea sunt doar o simpla persoana, un simplu suflet, nesemnificativa, dar pentru unii oameni poate insemn foarte mult, pentru familia mea, pentru prietenii adevarati, pentru unii baieti poate, si eu sunt cea mai importanta pentru mine in primul rand, apoi pentru ceilalti...

| inna a răspuns:

Sunt importanta pentru familia mea si pentru cei care ma iubesc.

| Letytzy@ a răspuns:

Nu sunt importanta deoarece lumea nu a inceput cu mine si nici nu se va termina cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, draga mea, sunt cea mai importanta fiinta din viata mea, buricul pamantului meu, pamantul care se invarteste in jurul soarelui meu...placut metaforele?
Sa mor daca inteleg ceva din intrebarea asta...
De ce nu-i la Trivia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA, sau... oare da?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domnisoara daca nu eu atunci cine? Nu prea cred ca asi fi de o mare importanta la o scara mai mare. Dar cu cit micsorez sfera cu atit importanta mea creste.